Ervaar het cabrioseizoen

Bij Dusseldorp BMW

Er gaat niets boven het rijden in een cabrio. Dat moet je echt ervaren, wil je weten hoe geweldig dat wel niet is. Kent u het, dat gevoel? Dat moment dat u opstaat, u ziet dat de zon schijnt en u zeker weet dat u straks kan autorijden in zijn puurste vorm wat dan ook. Vrijheid, avontuurlijk… eigenlijk met geen woorden te beschrijven. De wind door uw haren, de zon op uw gezicht en op de achtergrond het gezang van uw BMW motor in duet met geluiden uit de natuur. Het is prachtig, dat moet u meemaken.

Wat hebben wij ontzettend veel zin in het nieuwe cabrioseizoen en speciaal voor u hebben wij onze mooiste cabrio’s samengesteld. Het grootste BMW aanbod in cabrio’s, zowel nieuw als gebruikt. Maak een proefrit aan huis en bevalt de BMW? Dan kunt u direct rijden. Het is allemaal mogelijk, maar wel op één voorwaarde: deel de fantastische avonturen met uw cabrio alstublieft met ons. Bekijk hier ons BMW aanbod in cabrio’s.

Cabrio rijden, het is alsof je één wordt met machine en natuur.
GROOTSTE AANBOD VAN NEDERLAND KIJKEN. PROEFRIJDEN. KOPEN. WEGRIJDEN. ZORGELOOS GENIETEN DANKZIJ STERKE GARANTIEVOORWAARDEN
4 serie cabrio website 1

Cabrio occasions

Kies voor zekerheid en weet dat u bij Dusseldorp BMW het beste uit uw cabrioseizoen zult gaan halen. Bij Dusseldorp BMW zijn de meeste cabrio's uit onze occasionvoorraad voorzien van het Premium Select keurmerk. Dit betekent dat de volledige onderhoudshistorie aanwezig is bij uw cabrio, hij volledig geïnspecteerd is op schade, de gereden kilometers geverifieerd zijn en krijgt u daarbij ook nog eens 24 maanden garantie zonder kilometerbeperking. Ervaar een cabrioseizoen zonder zorgen.

Cabrio demo's

Bijna nieuwe BMW cabrio's met weinig gereden kilometers en voor een zéér aantrekkelijke prijs: bekijk eens onze demonstratie cabrio's. Dit zijn cabrio's die zijn ingezet voor proefritten of als vervangend vervoer en zijn vaak rijkelijk uitgerust met de meest populaire opties. Daarbij kunt u ook nog eens genieten van zéér goede garantie voorwaarden. Standaard worden namelijk alle demonstratie cabrio's geleverd met 24 maanden Premium Selection garantie. Zo heeft u een cabrio zo goed als nieuw, voor een voordelige prijs. Enjoy driving!

Nieuwe cabrio's

Zo snel mogelijk kunnen genieten van uw nieuwe BMW tijdens het cabrioseizoen? Kies dan een cabrio uit onze voorraad nieuwe BMW's bij Dusseldorp BMW. We helpen u graag bij het zoeken van die perfecte nieuwe cabrio van BMW, die volledig aansluit bij uw wensen en behoeften. Met onze kennis en expertise van al ruim zestig jaar oud weten we precies hoe we u aan die droom cabrio kunnen helpen. Daarbij leveren wij alle nieuwe cabrio's met drie jaar fabrieksgarantie en kunt u zéér snel rijden in uw nieuwe cabrio. We doen er alles voor om u die prachtige ervaring te laten beleven: cabrio rijden in een BMW. 

Neem contact met ons op

Ook nu staan we voor u klaar

Heeft u het perfecte vervoer voor tijdens het nieuwe cabrioseizoen gevonden of heeft u gewoonweg wat vragen over deze actie? Ook tijdens deze bijzondere tijden staan wij voor u klaar. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan of maak gebruik van onze contactmogelijkheden. Voor meer informatie omtrent contact tijdens corona verwijzen we u graag door naar deze pagina.