GRATIS EXCLUSIEF HORLOGE.

T.W.V. Max €2.580,- Cadeau!

In samenwerking met Ace Juweliers ontvangt u tijdelijk een exclusief dames- of herenhorloge van max. €2.580,- cadeau, bij aanschaf van een BMW occasion met premium Selection garantie.* 

 

Bekijk de selectie horloges

Ace Jewelers

Tudor Black Bay 41

Adviesprijs: € 2.490,-

De Tudor Black Bay 36 werd geïntroduceerd tijdens BaselWorld 2016. De stoere uitstraling van de Black Bay familie wordt hier gecombineerd met een kleiner en eleganter kastontwerp - perfect voor die dagen waarop een ruig duikhorloge iets te veel van het goede is. De hier getoonde Black Bay 41 werd in 2017 aan het gamma toegevoegd als iets forser alternatief diegene onder ons die hun horloges nét even groter willen hebben.

De Tudor Black Bay 41 heeft een kast van 41mm, waarin het kaliber 2824 tikt. Dit horloge is waterdicht tot op 150 meter. De referentie 79540-0009 heeft een zwarte wijzerplaat en een zwart stoffen band.

Tudor 1926 41mm

Adviesprijs: € 1.750,-

De 1926 is een moderne versie van de horloges uit de vroege geschiedenis van Tudor. Dit horloge is verkrijgbaar in vier verschillende maten en met verschillende wijzerplaten. Allen zijn tijdloos en stijlvol, met een subtiele hint naar de elegantie van weleer.

De Tudor 1926 M91650-0001 heeft een stalen kast van 41mm. De zilveren wijzerplaat is voorzien van een subtiel wafelpatroon en heeft afwisselend Arabische cijfers en driehoekige indexen. Voor de aandrijving zorgt het automatische kaliber 2824.

Tudor 1926 39mm

Adviesprijs: € 1.690,-

De 1926 is een moderne versie van de horloges uit de vroege geschiedenis van Tudor. Dit horloge is verkrijgbaar in vier verschillende maten en met verschillende wijzerplaten. Allen zijn tijdloos en stijlvol, met een subtiele hint naar de elegantie van weleer.

De Tudor 1926 M91550-0002 heeft een stalen kast van 39mm. De zwarte wijzerplaat is voorzien van een subtiel wafelpatroon en heeft afwisselend Arabische cijfers en driehoekige indexen. Voor de aandrijving zorgt het automatische kaliber 2824.

Longines Master Collection 38.5mm

Adviesprijs: € 1.680,-

Dit elegant Longines Master Colletion horloge voor dames heeft een stalen kast en een stalen band. De wijzerplaat van dit horloge is blauw met stalen indexen. De datum is op 6 uur en dit horloge heeft een automatische uurwerk.

Oris Big Crown Pointer Date

Adviesprijs: € 1.700,-

De Oris Big Crown is een van de geliefde collecties van het merk. Tijdens Baselworld 2018 lanceerde Oris de nieuwe Big Crown Pointer Date in brons. De bronze kast in 36mm heeft een prachtige groene wijzerplaat met Arabische cijfers. Naast uren, minuten, seconden heeft dit model ook een datum indicator. Het horloge wordt aangedreven door een automatisch uurwerk, Oris 754, met gangreserve van 38 uur. Deze Pointer Date wordt geleverd op een bruine lederen band met bronze gespsluiting

Oris Divers Sixty-Five 42mm

Adviesprijs: € 1.950,-

De Oris Divers Sixty-Five is geïnspireerd op een Oris duikhorloge uit 1965. Het horloge heeft een kastdiameter van 42mm en de wijzerplaat is nachtblauw. Dit model heeft een datum venster op 3 uur en het wordt geleverd op een speciale textielen band met gespsluiting. Het uurwerk is automatisch en heeft een gangreserve van 38 uur. 

Longines Heritage Legend Diver Watch

Adviesprijs: € 1.870,-

De hele Longines collectie biedt een unieke combinatie van precisie en elegantie, die volkomen in de reclamecampagne van het bedrijf wordt samengevat: “Elegantie is een houding“. Longines is beroemd door haar modieuze horloges en creatieve ontwerpen. Het hoogste mogelijke niveau van vakmanschap combineren zij met constante innovatie om moderne design classics te ontwerpen. De horloges van Longines vertegenwoordigen een stijl die traditioneel, maar helemaal van deze tijd is.
 

TAG Heuer Aquaracer Calibre 5 Automatic

Adviesprijs: € 1.950,-

De TAG Heuer Aquaracer Calibre 5 Automatic 300M is gelanceerd tijdens Baselworld 2018. Het horloge heeft een stalen kast in 41mm. De zwarte wijzerplaat met opgelegde indexen is voorzien van uren, minuten, seconden en een datum venster op 3 uur. Deze Aquaracer wordt aangedreven door een automatisch uurwerk, Caliber 5, met 38 uur gangreserve. Deze uitvoering wordt geleverd op een stalen band met vouwsluiting.

Tudor Black Bay 32

Adviesprijs: € 2.580,-

De Tudor Black Bay 36 werd geïntroduceerd tijdens BaselWorld 2016. De stoere uitstraling van de Black Bay familie wordt hier gecombineerd met een kleiner en eleganter kastontwerp - perfect voor die dagen waarop een ruig duikhorloge iets te veel van het goede is. De hier getoonde Black Bay 32 werd in 2018 aan het gamma toegevoegd. Net zo stoer als de herenmodellen, maar dan 100% ontworpen voor de vrouwelijke pols.

De Tudor Black Bay 32 heeft een kast van 32mm, waarin het kaliber 2824 tikt. Dit horloge is waterdicht tot op 150 meter. De referentie 79580-0001 heeft een zwarte wijzerplaat en een stalen band.

Omega Constellation Ladies 24mm

Adviesprijs: € 2.300,-

De Constellation 24 is voorzien van een geborstelde afwerking en wordt aangedreven door een betrouwbaar en robuust quartz-uurwerk. Deze Constellation is verkrijgbaar in verschillende materialen en met een keur aan wijzerplaten, elk even tijdloos. Het design van dit horloge kan inmiddels zonder twijfel iconisch genoemd worden. Met name de ‘klauwen’ aan de zijkant van de kast en de lunette met gegraveerde Romeinse cijfers zijn erg kenmerkend.

* Voorwaarden

  • Actie geldig van vrijdag 30 november tot en met 31 december 2018 (Getekende order)
  • Alleen geldig bij aanschaf van een gebruikte BMW met Premium Selection Garantie
  • Alleen af te halen bij Ace en Dik Juweliers (Van Baerlestraat 46, Amsterdam)
  • Maximaal één horloge per aanschafte BMW
  • Niet inwisselbaar voor contante waarde
  • Niet geldig i.c.m. andere acties