Facturist en Garantie Medewerker Apeldoorn

Gaat jou hart sneller kloppen van auto’s en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij een zeer uitdagende functie voor jou als facturist voor alle (garantie) werkzaamheden.

Goed salaris
Een jaarcontract
Opleidingsmogelijkheden

Functie-inhoud

Als medewerker garantie facturatie ben je verantwoordelijk voor het correct indienen en afwikkelen van garantieclaims bij de fabrikant. Je gebruikt de garantieprotocollen en je overlegt met de werkplaats over de uitgevoerde werkzaamheden.

De werkzaamheden die je zult uitvoeren zijn onder andere:

  • Dossiervorming
  • Specialistische facturatie
  • Beheer van volledige garantiedossiers

Profiel

Je bent als medewerker garantie facturatie nauwkeurig, leergierig en geïnteresseerd in de techniek van auto’s. Dit vraagt om een alerte en assertieve werkhouding. Daarnaast ben je een gezellige en leuke collega die graag in teamverband werkt.

Functie eisen

✓ MBO - niveau 4 werk- en denkniveau

✓ Affiniteit met de techniek van auto’s

✓ Schriftelijk en mondeling communicatief vaardig

✓ Beschikbaar tussen de 32 en 40 uur per week

✓ Gestructureerd en netjes werken

Arbeidsvoorwaarden

✓ Een goed salaris dat we afstemmen op je opleiding, kennis en ervaring die je meebrengt.

✓ Elke dag genieten van prachtige BMW’s of MINI’s om je heen.

✓ Een enthousiast team met gezellige en kundige collega’s.

✓ Opleidingsmogelijkheden zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

 

Dusseldorp Automotive

Dusseldorp Automotive is al ruim 60 jaar actief partner van BMW Group. Met vestigingen in Alkmaar, Apeldoorn, Assen, Den Haag, Deventer, Groningen, Hoogeveen, Hoorn, Nieuwe-Pekela, Oostzaan en Zwolle behoort Dusseldorp Automotive tot de grotere dealers van de merken BMW en MINI. Onder de naam STARS Schadeherstel heeft Dusseldorp Automotive haar eigen merk onafhankelijke schadeherstelbedrijven en beschikt Dusseldorp Automotive over een multi-merk leaselabel Dusseldorp Carlease.

Sollciteren

Ben jij de gedreven en enthousiaste medewerker facturatie die binnen ons profiel past? Stuur dan vandaag nog je sollicitatiebrief met CV naar sollicitatie@dusseldorpautomotive.nl

“Heeft deze meneer wel een rijbewijs?”

Voor een nieuwe wervingscampagne ging Tom Coronel bij de collega's in Den Haag een dagje meelopen, maar dan wel onherkenbaar. Hoe vond Tom het om te werken bij Dusseldorp en hoe geduldig zijn onze collega's? Dat zie je in deze video. In de werkplaats in Den Haag is verteld dat er een leerling een dag mee komt lopen en dat dit gefilmd wordt voor promotiedoeleinden. Echter is aan de collega’s niet verteld dat deze ‘leerling’ een beetje druk en vervelend kan zijn.


Benieuwd hoe dit is gegaan en of ze Tom hebben herkend? Check dan snel de video!