De nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer.

Sportieve en ruime allrounder.

Ruimtelijkheid, het voor BMW typerende rijplezier en een extreem progressieve benadering zijn de kenmerken van de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer. De tweede generatie van de sportieve allrounder voor het compacte premiumsegment ziet er dynamischer uit en heeft een krachtige uitstraling dankzij de heldere BMW designtaal. Het ingrijpend vernieuwde interieur combineert een verscheidenheid aan gebruiksmogelijkheden met moderne geometrie en een BMW Curved Display zoals in de BMW iX. Bovendien is de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer toonaangevend op gebied van aandrijving, bestuurdersassistentie, bediening en connectiviteit.

 

Prijzen

Wat kost het om de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer te rijden?

De BMW 2 Serie Active Tourer kunt u op verschillende manieren rijden. Naast het privé aanschaffen van de BMW 1 Serie kunt u hem namelijk ook privé leasen, zakelijk leasen of financieren. Bekijk hieronder alle vanaf prijzen van de BMW 2 Serie.

Leverbaar vanaf
€41.558,-
Netto bijtelling vanaf
€273,-
De 7-traps Steptronic automaat is standaard op de BMW 2 Serie Active Tourer
BMW 2 Serie Active tourer interieur 2022

Interieur highlights

Voor het eerst is het nieuwe iDrive bedieningssysteem toegepast in een BMW voor het compacte premiumsegment. Het BMW Curved Display bestaat uit een 10,25 inch informatiedisplay en een 10,7 inch Control Display, die samen één groot beeldscherm vormen. De focus ligt hierbij op bediening via aanraking en stem. Het nieuwe My Modes combineert de voertuiginstellingen met bijbehorende instellingen voor de interieurbeleving. Het op cloud gegevens gebaseerde BMW Maps navigatiesysteem is De BMW Intelligent Personal Assistant biedt extra functies en de interieurcamera maakt het mogelijk om foto’s van het interieur te maken en naar de smartphone van de bestuurder te verzenden. Smartphone integratie maakt gebruik van Apple CarPlay en Android AutoTM. Dankzij het BMW ID is een gepersonaliseerde gebruikerservaring mogelijk. Remote Software Upgrades maken het mogelijk om achteraf nieuwe of verbeterde voertuigfuncties te installeren.