BMW X5, BMW X6 en BMW X7 limited editions

Black Vermilion en Frozen Black metallic

De BMW X5, de BMW X6 en de BMW X7 combineren comfort en luxe met superieure prestaties en dynamische rijeigenschappen. Daarnaast zijn deze modellen elegant en onderscheidend in hun design. Nieuw zijn de BMW X5 en de BMW X6 limited editions Black Vermilion en de BMW X7 limited edition in Frozen Black Metallic. Slechts enkele exemplaren van deze modellen komen naar Nederland. 

BMW X6 Black Vermilion edition

Edition Black Vermilion

De Edition Black Vermilion is leverbaar voor alle motorvarianten van de BMW X5 en BMW X6 en wordt standaard geleverd met M Sportpakket.

Het uiterlijk van deze modellen wordt verder benadrukt door BMW Individual Shadow Line met uitgebreide omvang waarbij ook de nierengrille wordt uitgevoerd in hoogglans zwart met rode spijlen. In het geval van de X6 wordt deze middels de Iconic Glow verlicht. De zwarte accenten geven een subtiel contrast met de mat reflecterende oppervlakken van de carrosserie.

Het luxueuze interieur is afgewerkt met BMW Individual vollederen bekleding 'Merino' in de Schwarz met contrasterend rood stiksel, waarbij het dashboard wordt uitgevoerd in Nappa leder. De hemelbekleding in Alcantara Anthrazit zorgt voor een bijzonder luxe ambiance.

BMW X7 edition in Frozen Black metallic

Frozen Black Edition

De Frozen Black Edition is leverbaar voor alle motorvarianten van de BMW X7 en wordt ook standaard geleverd met M Sportpakket. 

Zijn uiterlijk wordt verder benadrukt door BMW Individual hoogglans Shadow Line met uitgebreide omvang waarbij niet alleen de sierlijsten van de zijruit, de spiegeldelen en de B-en C-stijlen worden uitgevoerd in hoogglans zwart, maar ook de nierengrille en de Air Breather. De sierstukken van de pijpen worden uitgevoerd in zwart chroom en ruiten zijn voorzien van extra getint glas.

Het rijke interieur is afgewerkt met BMW Individual vollederen bekleding 'Merino' in de kleur Schwarz, waarbij het dashboard wordt uitgevoerd in Nappa leder. De hemelbekleding in Alcantara Anthrazit zorgt voor een bijzonder luxe ambiance.

De X5 is leverbaar vanaf:
€21.695,-
De X6 is leverbaar vanaf:
€20.996,-
De X7 is leverbaar vanaf:
€23.000,-