Opgeladen op weg

Bekijk onze BMW Plug-in Hybrides

Wilt u graag zuiniger rijden, maar is de overstap naar een volledig elektrische auto te groot? Kies dan voor een BMW Plug-in Hybride. Hiermee combineert u de voordelen van een benzine auto zoals de langere actieradius met het lage verbruik van elektrische auto. Rijdt u bijvoorbeeld veel korte afstanden, dat kunt u tot maar liefst 60 km volledig elektrisch rijden.

Mocht u nog geen kennis hebben gemaakt met de plug-in hybride modellen van BMW dan is nu het juiste moment. Bij Dusseldorp BMW zijn namelijk diverse BMW hybride modellen uit het aanbod altijd scherp geprijsd u kunt dus voordelig overstappen naar (gedeeltelijk) elektrisch rijden in een plug-in hybride van BMW. 

Waarom een BMW hybride?

Lees onze klant reviews

Waarom een BMW hybride? Die vraag laten we liever door onze klanten beantwoorden. Zo hebben we onze klanten gevraagd naar hun mening over het rijden in – én beschikken over – een hybride van BMW. Hieronder vind je een drietal voorbeelden van diverse ervaringsdeskundigen.

BMW 530e laadkabel

Ruben Hein

Ruben Hein is een Nederlandse zanger, componist en pianist en heeft de afgelopen jaren in een BMW 530e van Dusseldorp gereden. Een zeer ruime en milieuvriendelijke plug-in hybride auto. Perfect dus voor vader en “milieufreak” Ruben. Meer lezen over wat Ruben van de auto vindt? Lees hier snel verder!

BMW 330e dashboard

Winfried van Breugel

Winfried van Breugel is directeur bij een transportbedrijf. Hij woont in Vlaardingen maar zijn werk is op Schiphol. Dit betekent dat hij bijna iedere dag wel in de file staat. Om dit wat comfortabeler te maken rijdt hij een BMW 330e, een hybride auto dus. Wil je meer weten over zijn ervaringen met hybride rijden? Lees dan hier verder!

BMW X1laadkabel

Paul de Groot

Paul de Groot is financieel directeur bij een groot bedrijf en heeft daarnaast ook nog een druk gezinsleven. Hij rijdt in een mooie BMW X5 45e Plug-in Hybride. Voor hem is deze auto het beste van twee werelden. De auto bevat namelijk 6 cilinders en kan daarnaast ook nog eens 80 kilometer elektrisch rijden. Meer weten over de ervaring van Paul? Lees hier zijn hele verhaal!

Persoon heeft BMW Hybride laadkabel vast

Onzeker over het overstappen naar een hybride BMW?

Die onzekerheid nemen we graag bij u weg.

Bij Dusseldorp BMW stapt u eenvoudig over naar een BMW hybride met behulp van onze collega’s. Zij vertellen alles wat u moet weten over het opladen van uw BMW, bijvoorbeeld bij u thuis of onderweg bij één van de duizenden oplaadstations uit het netwerk van BMW Charging. Daarbij kunt u zelfs gebruik maken van op maat gemaakte pakketaanbiedingen, inclusief onze installatieservice, voor het installeren van een BMW Wallbox voor bij u thuis. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Wij parkeren uw onzekerheid omtrent deels elektrisch rijden en helpen u graag op weg in uw droom BMW hybride.

Meer voordelen van een BMW hybride

Daarbij vertelt onze collega én product expert omtrent plug-in hybride BMW’s, graag aan u uit welke voordelen er nog meer zijn rondom een hybride van BMW. Druk op de titels om meer informatie te tonen.

Om direct met de deur in huis te vallen beschikt een BMW hybride vaak over veel power. Een BMW hybride heeft namelijk niet één maar twee motoren – eentje op benzine en een elektromotor. Samen zijn ze goed voor een grote hoeveelheid paardenkrachten en heeft u dankzij de elektrische aandrijving direct beschikking over veel koppel. 

Dankzij de combinatie van zowel een benzine- als elektromotor beschikt u over het beste van twee werelden met een BMW hybride. Zo kunt u gebruik maken van de dynamiek en efficiëntie van een elektromotor en het gemak van een benzinemotor. Gaat u vaak met de auto op vakantie? Dan legt u met gemak een geruime afstand af dankzij de benzinemotor en kunt u bijvoorbeeld in de file overschakelen naar elektrisch rijden. Handig toch?

Met de meeste BMW hybride modellen kunt u tot wel 60 kilometer volledig elektrisch rijden. Dit betekent dat – wanneer u binnen een straal van 60 kilometer werkt – u geheel elektrisch naar uw werk kan rijden. Ook de meeste korte ritten, zoals boodschappen doen, kan dus geheel elektrisch met een BWM hybride. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee.

Over het algemeen betaalt u ook minder wegenbelasting voor uw BMW hybride, vergeleken met benzine- of dieseluitvoeringen. Zo betaalt u voor een BMW 330e uit 2016 slechts 42 euro per maand aan wegenbelasting. Dat is mooi meegenomen!

Doordat vele korte ritten zoals boodschappenritjes of filerijden vaak volledig elektrisch kunnen worden gedaan, draagt een BMW hybride bij aan het verbeteren van het milieu door minder schadelijke stoffen uit te stoten.

BMW Plug-in Hybride modellen

Kies uw gewenste model

Uw BMW hybride in onderhoud bij Dusseldorp

Onze specialisten zorgen voor uw BMW

Onderhoud aan een hybride is anders dan onderhoud aan een reguliere BMW op benzine of diesel. Er wordt deskundigheid en ervaring vereist van monteurs om bijvoorbeeld het accupakket van uw BMW hybride zo goed mogelijk te onderhouden. Bij Dusseldorp zijn al onze monteurs gespecialiseerd en opgeleid om BMW hybride voertuigen zo goed mogelijk te kunnen onderhouden en uw BMW hybride te kunnen repareren – mocht u onverhoopt technische mankementen krijgen met uw BMW hybride.

Stel uw vraag

Heeft u vragen omtrent de Dusseldorp BMW hybride actiedagen of wilt u graag een vestiging bezoeken om uw droom BMW hybride occasion in het echt te kunnen bewonderen? Maak dan gebruik van de onderstaande mogelijkheden. Wij vertellen u graag alles over deze aantrekkelijke actie en u bent uiteraard van harte welkom bij één van onze vestigingen.

Let op! Door de nieuwe Corona-maatregelen dient u eerst een afspraak te maken voordat u onze showrooms kunt bezoeken.