BMW M bestaat 50 jaar!

Vier met ons mee

Dit jaar vieren we dat BMW M 50 jaar bestaat. Officieel bestaat BMW M op 24 mei 50 jaar, dit moet natuurlijk uitgebreid gevierd worden. Dit doen we onder andere met unieke jubileumitems die de kracht van het merk onderstrepen.

M50 jaar wielen

BMW M 50 JAAR M SPORTPAKKET

Bijna alle BMW modellen zijn dit jaar leverbaar met een M Sportpakket, wat uw auto een sportievere uitstraling geeft. Kiest u voor zo’n pakket dan plaatsen wij de BMW M jubileumbadge op uw auto. Hiermee zal uw BMW deel uitmaken van de rijke geschiedenis van BMW M. Naast de jubileumopties, zijn de modellen te verfijnen met de BMW M Performance Parts. Deze onderdelen zorgen ervoor dat uw BMW er nog sportiever uit ziet.

50 JAAR M EDITIONS

✓ M sportstuurwiel
De belangrijkste manier waarop u met uw BMW in contact staat is waarschijnlijk het stuur. Dit met leder beklede M sportstuur ligt perfect in de handen en zorgt voor een sportief en direct stuurgevoel.

✓ M sportstoelen voor
Sportief rijden begint bij de juiste zithouding. De wangen van de zitting en de rugleuning van de sportstoelen zijn hoger. Dit zorgt samen met de verstelbare bovenbeensteun voor goede ondersteuning bij wat vlotter bochtenwerk.

✓ M sport 50 jaar badge
Dit historische logo is speciaal ontwikkeld voor het 50 jarig bestaan van BMW M Sport. Het embleem toont de passie voor het racen en staat voor de oorsprong van het merk BMW M.

✓ M hoogglans Shadow Line
Bij de M hoogglans Shadow Line zijn verschillende exterieurdetails uitgevoerd in hoogglans zwart in plaats van chroom. Dit is een mooie toevoeging aan uw auto wat zorgt voor een nog sportievere uitstraling.

✓ M Aerodynamicapakket
Het BMW M Aerodynamicapakket zorgt voor een nog dynamischere en sportievere uitstraling. Dit pakket bestaat uit een speciaal door BMW ontworpen voorbumper, achterbumper en dorpelverbreders. Deze onderdelen zijn uitgevoerd in de carrosseriekleur met in de achterbumper een inzet in Black high-gloss.

BMW M50 jaar lakkleuren

EXCLUSIEVE LAKKLEUREN

Vanaf nu zijn de geselecteerde BMW modellen verkrijgbaar in klassieke BMW kleuren. Er zijn 50 iconische en historische kleuren beschikbaar zoals Dakar Yellow uit de jaren '90, Fire Orange, Daytona Violet, Macao Blue, Imolarot of Frozen Marina Bay Blue. De kleuren verwijzen naar de verschillende belangrijke periodes in de 50-jarige historie van BMW M.

Kies uw 50 jaar BMW M editie

Speciaal voor het bestaan van 50 jaar BMW M, zijn er verschillende modellen aan te schaffen met 50 jaar M pakketten en accessoires. Verrijk uw BMW met bijvoorbeeld de jubileumbadge of ga voor M Performance Parts. Haal meer uit uw auto en ontdek welke 50 jaar BMW M editie het best bij u past. 

BMW 1 Serie 50 jaar editie

De BMW 1 Serie

De BMW 1 Serie heeft, speciaal voor het 50 jarig jubileum van BMW M, een nieuw uiterlijk gekregen. De BMW 1 Serie is nu nog unieker. Om 50 jaar BMW M te vieren kunt u hem nu uitbreiden met unieke opties en de speciale jubileumbadge. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor een M Hoogglans Shadow Line pakket of M Sportstoelen in Leder Dakota.

BMW 2 Serie M50 jaar

De BMW 2 Serie

Met de introductie van de BMW 2 Serie Gran Coupé is er in de compacte premiumklasse een nieuwe topper bij. Om 50 jaar BMW M te vieren, kunt u de BMW 2 Serie Gran Coupé uitbreiden met unieke opties en de speciale jubileumbadge. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor een M Hoogglans Shadow Line pakket of M Sportstoelen in Leder Dakota.

BMW 3 Serie M 50 jaar editie

De BMW 3 Serie

De BMW 3 Serie Sedan en de BMW 3 Serie Touring zijn twee geliefden modellen. Dat is niet gek want deze modellen zijn innovatief, functioneel en sportief. Deze eigenschappen maken deze modellen de perfecte allrounders. Om 50 jaar BMW M te vieren, kunt u hem nu uitbreiden met unieke opties én de speciale jubileumbadge. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor een M Hoogglans Shadow Line pakket of M Sportstoelen in Leder Dakota.

BMW 4 Serie Gran Coupé M 50 jaar

De BMW 4 Serie

De nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé heeft een sportief maar comfortabel karakter. Door het onderscheidende uiterlijk combineert de BMW 4 Serie Gran Coupé presentatie met prestatie. Om 50 jaar BMW M te vieren, kunt u hem nu uitbreiden met unieke opties én de speciale jubileumbadge. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor een M Hoogglans Shadow Line pakket of M Sportwiel leder bekleed.

BMW 5 Serie M 50 jaar

De BMW 5 Serie

De BMW 5 Serie Touring en de BMW 5 Serie Sedan zijn populair dankzij de goede functionaliteit, comfort en het iconische uiterlijk. Zeker voor lange ritten is dit de optimale BMW. Om 50 jaar BMW M te vieren, kunt u de BMW 5 Serie nu uitbreiden met unieke opties en de speciale jubileumbadge. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit het M Hoogglans Shadow Line pakket of het M Aerodynamicapakket.

BMW 6 Serie M 50 jaar

De BMW 6 Serie

Van de BMW 6 Serie Gran Turismo kunt u maximaal rijcomfort en sportiviteit verwachten. Om 50 jaar BMW M te vieren kunt u de BMW 6 Serie nu uitbreiden met unieke opties en de speciale jubileumbadge. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een M Hoogglans Shadow Line pakket of een M Sportstuurwiel met leder bekleed.

BMW X4 M 50 jaar

De BMW X Serie

De BMW X modellen zijn gemaakt voor actie. Ze hebben een atletisch design en sportieve ambities. Met deze modellen bent u klaar voor ieder avontuur en is eindeloos rijplezier gegarandeerd. Om 50 jaar BMW M te vieren, kunt u hem nu uitbreiden met unieke opties en de speciale jubileum badge. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een M Hoogglans Shadow Line pakket of een M Sportstuurwiel.