De nieuwe BMW X1 en de eerste volledig elektrische BMW iX1

Aantrekkelijker dan ooit

Daar is hij dan: de derde generatie BMW X1 met een kenmerkend design en ongekend veel interieur ruimte. Voor het eerst ook te krijgen als volledig elektrische auto. De BMW iX1. De nieuwe BMW iX1 biedt rijplezier en moderne, veelzijdige functionaliteit in combinatie met emissievrije mobiliteit. 

De nieuwe BMW X1 is standaard voorzien van een systeem dat het doorslippen van de wielen beperkt, wat de tractie én de stabiliteit verbetert. Andere nieuwe features zijn het geïntegreerde remsysteem en het nieuwe, extra dempersysteem op de vooras. Het optionele Adaptieve M onderstel is voorzien van frequentie-afhankelijke demping en M Sport Steering en is met 15 mm verlaagd.

De prijs van de nieuwe BMW X1

Leverbaar vanaf
€48.608,-
De nieuwe BMW iX1

De nieuwe BMW iX1

De BMW iX1 xDrive30 is het eerste vierwielaangedreven volledig elektrische model van BMW in het premium compacte segment. Twee in de voor- en achteras geïntegreerde elektromotoren leveren een gecombineerd vermogen van 230 kW (313 pk, inclusief het tijdelijke extra vermogen) en een gecombineerd koppel van 494 Nm. De BMW iX1 xDrive30 sprint vanuit stilstand in 5,7 naar de 100 km/h. 

De nieuwe BMW X1 Plug-in Hybrid

De nieuwe BMW X1 als Plug-in Hybride

Ook in de Plug-in Hybride versies van de nieuwe BMW X1 is de vijfde generatie van de BMW eDrive technologie toegepast. Dat betekent een grote vooruitgang op het gebied van sportieve prestaties, efficiency en laadcapaciteit. Ook is de elektrische actieradius een stuk groter dan die van de vorige generatie. 

De nieuwe BMW X1 biedt bij de introductie keuze uit twee benzinemotoren en twee dieselmotoren van de nieuwe generatie modulaire Efficient Dynamics motoren van BMW Group.