De nieuwe BMW X4

Krijgt geen genoeg van uitdagingen

Voor welke uitdagingen u ook komt te staan, de nieuwe BMW X4 kijkt er nu al naar uit. Zijn progressieve design en coupé-achtige belijning maken zijn dadendrang in één oogopslag duidelijk. En dankzij de uitmuntende rijdynamiek, de innovatieve lichtgewicht constructie met een lager zwaartepunt en een nog hoger prestatieniveau wacht u nog maar één ding: puur rijplezier.

14 juli in onze showrooms

De nieuwe BMW X4 combineert de robuustheid van een X model met de gebalde kracht van een sportauto. Hij volgt de regels niet. Hij bepaalt ze. Ontdek de dynamische eigenschappen van de BMW X4. Meer weten of alvast een proefrit plannen? Klik dan snel op één van onderstaande buttons.

Machtsvertoon

Als het gaat om dynamiek is geen uitdaging te groot voor de BMW X4. Dankzij het bijzonder lage zwaartepunt, het adaptieve M onderstel en een dynamischer afgestelde Variable Sport Steering brengt hij elke taak met consequente stabiliteit, maximale precisie en een unieke handling tot een goed einde. Het exterieurdesign ontwikkelt het markante karakter van de eerste generatie verder tot een duidelijk, modern oppervlaktedesign.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Ondek de Highlights

Ontdek de 5-top highlights van de nieuwe BMW X4

  • Sportief exterieur met markante coupévorm
  • Buitengewone performance dankzij 353 pk en 500 Nm
  • Sportief-elegant interieur met Sensatec-dashboard
  • Driving Assistent Plus
  • Altijd op tijd en optimaal verbonden dankzij innovatieve digitale services