Dusseldorp BMW opnieuw winnaar BMW competitie.

Arie Verschoor van Dusseldorp Deventer wint in München “Manager of the Year Award”.

Tijdens de jaarlijkse Excellence in Sales Awards bij BMW AG in München is Arie Verschoor, vestigingsdirecteur van Dusseldorp Deventer, uitgeroepen tot wereldwijd “Manager of the Year”. Uit ruim 3.500 dealers wereldwijd kreeg hij de hoogste onderscheiding. Hij ontving deze prijs uit handen van de Nederlander Pieter Nota, lid van de raad van bestuur van BMW AG.

Arie Verschoor (40) is vestigingsdirecteur van Dusseldorp Deventer en begon zijn carrière bij Dusseldorp als 1e monteur in 2001. Dusseldorp Deventer realiseerde in 2017 uitmuntende resultaten in de vorm van aantallen verkochte auto’s en onderdelen. Als “Manager of the Year” scoorde Verschoor hoog door zijn veelzijdigheid en zijn sterk ontwikkelde sociale vaardigheden.

Verschoor was al uitgeroepen tot Europees “Manager of the Year” en werd nu aangewezen als algeheel winnaar wereldwijd. Zijn medefinalisten kwamen uit Maleisië, China, Mexico, Oekraïne en Duitsland. Arie Verschoor is dankbaar voor het ontvangen van deze Award: “Ik ben erg trots op dit resultaat en voel mij zeer vereerd. Ik zie het niet als een individuele verdienste, maar het resultaat van een zeer goed met elkaar samenwerkend team”.

De Excellence in Sales Awards worden jaarlijks georganiseerd door BMW AG in München. Tijdens deze Awards worden BMW dealerbedrijven onderscheiden die een bovenmatige prestatie neerzetten met hun dealerbedrijf. Het is niet de eerste keer dat Dusseldorp BMW in de prijzen valt. Vorig jaar mocht Guus van der Meulen, vestigingsdirecteur van Dusseldorp Apeldoorn, de wereldwijde Award “Best Dealer in Sales” in ontvangst nemen.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.