DE BMW configurator

Bekijk uw nieuwe BMW levensecht met EVE

Hoe gaat mijn samengestelde BMW er in het echt uit zien? Heb ik wel de juiste kleur gekozen en zijn dit de juiste velgen? Hoewel u zich erg kan verheugen op de levering van uw nieuwe BMW kan het ook erg spannend zijn. Aan deze onzekerheid komt een eind dankzij onze Emotional Virtual Experience configurator, afgekort EVE.

Stel uw droom BMW samen d.m.v. onze configurator
Bekijk uw configuratie in een levensechte omgeving
Bespreek uw configuratie vrijblijvend met een specialist
Klant stelt eigen BMW samen met EVE

De Emotional Virtual Experience configurator (EVE)

Met onze EVE configurator kunt u uw samengestelde BMW in een fotorealistisch weergave op groot scherm bekijken. Uw geconfigureerde BMW is door middel van ons systeem niet van het echt te onderscheiden en krijgt u een goed beeld van hoe uw nieuwe BMW in de realiteit eruit komt te zien.

De voordelen van EVE

1. Breng uw configuratie van bmw.nl tot leven. Geheel vrijblijvend.

Heeft u een auto samengesteld door middel van de configurator van BMW? Breng deze configuratie dan tot leven in onze showrooms. We scannen eenvoudig de unieke code van uw configuratie en nemen deze over in ons systeem. In een geheel vrijblijvend gesprek kunt u samen met één van onze verkoopadviseurs uw configuratie doorlopen en levensechte beelden bekijken van uw samengestelde BMW, door middel van onze EVE configurator.


2. Bekijk het exterieur en interieur in een levensechte omgeving in 360 graden.

Door middel van krachtige computers en unieke technologieën wordt er een 360 graden omgeving gegenereerd van zowel het exterieur als interieur van uw samengestelde BMW. Schaduwen en lichtinvallen zijn levensecht en geven u een realistisch beeld van hoe het exterieur en interieur van uw geconfigureerde BMW eruit komt te zien in het echt.


3. Bekijk uw samengestelde BMW in verschillende omgevingen.

Het uiterlijk van uw BMW kan per omgeving verschillen. Zo kan de lakkleur in het licht anders uitvallen dan in een donkere omgeving. Ook kan het zijn dat u graag wilt weten hoe uw samengestelde BMW in de stad, voor het huis of in het bos eruitziet. Onze BMW configurator genereert levensechte beelden van uw samengestelde BMW in verschillende omgevingen


4. Bepaal uw eigen configuratie en laat zien wat u bedoeld.

Het samenstellen van een nieuwe BMW door middel van onze EVE configurator wordt door onze klanten als zéér prettig ervaren. Dit komt mede doordat u tijdens het gesprek met onze verkoopadviseurs kunt bepalen hoe uw configuratie eruit komt te zien. U kunt eenvoudig de QR code scannen met uw telefoon en tijdens het verkoopgesprek de gewenste opties visueel uit- en aanzetten.


5. Bekijk thuis uitgebreid uw samengestelde BMW.

Het bestellen van uw samengestelde BMW is geen één daags proces. U wilt een weloverwogen beslissing maken en goed nadenken of deze samenstelling de juiste is. Na het gesprek met één van onze verkoopadviseur krijgt u daarom een QR code op een vrijblijvende offerte. Wanneer u deze QR code scant kunt u thuis uw gehele configuratie terugzien. Hierdoor kunt u rustig een aantal dagen nadenken of dit echt uw droom BMW is.

 

In 3 stappen geregeld

BMW Samenstellen - afspraak plannen

1. Plan een afspraak

Wilt u uw een nieuwe BMW samenstellen met EVE? Plan dan eenvoudig een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs, zij helpen u graag met uw ideale configuratie. Het is ook mogelijk om uw eigen configuratie van BMW.nl te gebruiken, deze kunnen wij eenvoudig inladen. 

BMW Configureren met EVE

2. BMW Samenstellen

Het mooiste gedeelte breekt aan, het samenstellen van uw nieuwe BMW via EVE. Hierin tonen wij u bijna alle styling mogelijkheden in een prachtige full HD weergave, zoals de verschillende kleuren, wielen en type bekleding. Daarbij is het zelfs mogelijk op met uw eigen smartphone de bediening van EVE over te nemen via een QR Code. Een echte belevenis. 

BMW Configuratie thuis bekijken

3. Bekijk uw configuratie

Nadat uw BMW configuratie is afgerond is het mogelijk om een vrijblijvende offerte van onze collega's te ontvangen. Deze is standaard voorzien van een QR Code - hiermee kunt ten alle tijd uw samengestelde BMW via EVE bekijken. Handig om te bepalen of u toch de juiste kleur heeft gekozen en natuurlijk leuk om te delen met familie of vrienden. 

Rob

BMW Verkoopadviseur & EVE Specialist

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over onze Emotional Virtual Experience BMW configurator? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder! Ook bent u uiteraard van harte welkom bij één van onze vestigingen.