Go Rally 2018

10th Edition

Op woensdag 4 april 2018 organiseert Classic Events samen met Dusseldorp BMW de 10e GO Rally, de gezellige businessrally voor ondernemers! De rally is georganiseerd voor ondernemers, werkgevers en beslissers en is vooral bedoeld om het netwerken op een geheel andere wijze te benaderen. De rally staat open voor klassieke auto’s, moderne sportwagens en overige bijzondere auto’s.

De rally

De dag begint met een ontvangst bij Dusseldorp te Apeldoorn waar de deelnemers een heerlijk ontbijt krijgen aangeboden! Warme croissants, gekookte eitjes, verse jus d’orange en sterke koffie zullen er voor gaan zorgen dat alle deelnemers met een goedgevulde maag aan deze enerverende dag beginnen! Tijdens het ontbijt worden de equipes welkom geheten en uitgebreid gebrieft. De route begint met de ochtend etappe richting onze oosterburen met verrassende trajecten en ook dit jaar rijden we weer over enkele onverharde wegen.

Drive@Weeze is de basis voor een spetterende middag. Op dit oude vliegveld zijn een aantal spectaculaire tests uitgezet, niet alleen gebaseerd op snelheid maar ook op behendigheid. De lunch wordt geserveerd rondom de tests.

De finish van de 10e editie is op Slot Doddendael nabij Ewijk. Hier worden na de enerverende dag prijzen uitgereikt. In de historische spijcker zaal wordt een walking dinner geserveerd.

Inschrijven en Organisatie

Inschrijving voor de GO Rally geschiedt uitsluitend op persoonlijke uitnodiging en kent een limiet van 50 equipes. De deelnamekosten bedragen € 495,00 (ex btw) per equipe van

2 personen. Inbegrepen zijn: Een heerlijk ontbijtje bij Dusseldorp in Apeldoorn, een lekkere lunch, drankjes tijdens diverse stops, diner met dranken, routeboek met uitgebreide deelnemerslijst, leuke give aways en natuurlijk de rallyschilden.

De organisatie is in de vertrouwde handen van Classic Events, onder andere verantwoordelijk voor de Winter Trial en de organisator van het Concours d’élégance Paleis Het Loo.

Inschrijfformulier is te downloaden via de site van www.classicevents.nl – Go Rally 2018 of aan te vragen via info@classicevents.nl

Programma

09:00 uur Ontvangst met heerlijk ontbijt bij Dusseldorp BMW in Apeldoorn Uitdelen routeboeken en rally bescheiden

09:45 uur Welkomstwoord en Briefing

10:15 uur Start equipe nummer 1

12:30 uur Aankomst op Drive@Weeze voor test en lunch

15:30 uur Herstart vanaf Weeze

16:30 uur Middagstop

17:15 uur Finish eerste equipes op Slot Doddendeal

Borrel met aansluitend walking dinner.

20:00 uur Prijsuitreiking

20.30 uur Einde 10e Go Rally rally