De nieuwe BMW iX3

Standaard voorzien van een M sport pakket

BMW legt de lat opnieuw hoger als het gaat om rijplezier in volledig elektrische auto's. De BMW iX3 heeft een flinke update gehad waarbij het sportieve karakter van de 286 pk sterke iX3 nog verder wordt benadrukt. Bovendien is de BMW iX3 nu standaard voorzien van het M Sportpakket. 

BMW iX3 2021 facelift

BMW iX3 prijs en leverbaarheid

De nieuwe BMW iX3 is leverbaar voor een consumentenadvies prijs vanaf € 69.000,- en is te bestellen bij elke Dusseldorp BMW vestiging. Of bekijk direct de huidige BMW iX3 voorraad/ 

Aanbod hybride en elektrische BMW’s

Bij Dusseldorp BMW hebben we een groot aanbod aan hybride en volledig elektrische voertuigen. Van sportief en compact, tot aan comfortabel met zeeën aan ruimte. Bekijk ons aanbod hier.

Blog: hybride of elektrisch

Hybride of elektrisch rijden is de laatste jaren erg populair geworden. Wat zijn nou de verschillen tussen deze auto’s en wat zijn de voordelen? Dat leggen wij graag uit in onze laatste blog. Je leest deze blog via de onderstaande button.

Foto van een geparkeerde BMW iX3 in de stad

De BMW iX3

Elektrisch rijden in een SAV van BMW, hoe geweldig moet dat wel niet zijn? U kunt het nu zelf ervaren met de nieuwe BMW iX3. Met hetzelfde DNA als zijn voorouders rijdt deze BMW iX3 exact hoe een BMW hoort te rijden: uiterst sportief met het maximale comfort. Bekijk alle informatie over de BMW iX3 hier.