De nieuwe BMW X7

Ontdek de nieuwe BMW X7, het nieuwe model van BMW in de topklasse. De nieuwe BMW X7 legt de lat voor rijplezier in ultieme luxe opnieuw hoger. De indrukwekkende uitstraling van de BMW X7 is nu verder aangescherpt met een geheel nieuwe voorkant, een unieker interieur en een state-of-the-art bedieningssysteem. 

De nieuwe BMW X7 staat per december 2022 in de showroom. 

Het exterieur van de BMW X7
Het interieur van de nieuwe BMW X7
Achterkant nieuwe BMW X7

Het exterieur van de BMW X7

De nieuwe BMW X7 is een opvallende verschijning. Dit is mede dankzij een nieuwe interpretatie van het iconische BMW design, tot 23 inch grote wielen en de fascinerende verlichting van de BMW nierengrille.

Interieur nieuwe X7

Het interieur van de nieuwe BMW X7

In het interieur heerst een aangename ambiance. Bijvoorbeeld in de leder-vrije Sensafin Comfortstoelen voor bestuurder en passagier. De luxe is nog verder te verhogen met een upgrade tot zes-zitter en comfortverhogende opties als massagestoelen en actieve stoelventilatie.

Bediening nieuwe BMW X7

Connectiviteit en bedieningsgemak

De uitmuntende BMW iDrive technologie van de nieuwe BMW X7 verhoogt uw rijplezier met tal van innovaties: u hoeft het 14,9 inch grote Centrale Informatie Display alleen maar aan te raken. Of u spreekt via het standaard Connected Package Professional uw opdrachten in. En voor ononderbroken connectiviteit plaatst u uw mobiele telefoon in de draadloze oplader.

Moeiteloze handling en bedieningsgemak zijn vereist voor vlot en veilig rijplezier. Vandaar dat de nieuwe BMW X7 uitblinkt door een unieke combinatie van comfort met stabiliteit en dynamiek. Standaard luchtvering voor en achter zorgt voor een constante rijhoogte, ongeacht de belading. Executive Drive Pro en andere optionele assistentiesystemen verhogen het comfort en de stabiliteit van deze luxe SAV nog verder.

De nieuwe BMW X7 M60i xDrive

DE BMW X7 M60i xDrive.

De ongekende luxe van de BMW X7 beleeft een sportief hoogtepunt met de 530 pk M TwinPower Turbo V8 motor. Samen met de M stijlkenmerken levert dat absolute rust op. Ontdek de opwindende eigenschappen van de nieuwe BMW X7 M60i xDrive.

✓ 0-100 km/h in 4.8 seconden

✓ 8-traps Steptronic Sport transmissie

✓ M kenmerken zoals 2 dubbele uitlaatpijpen

✓ Integral Active Steering en Executive Drive Pro

✓ Interieur met carbon accenten, M carbon spiegelkappen