Nieuwe BMW's voor AZ Alkmaar

AZ rijdt vanaf het seizoen 2018-2019 in auto’s van Dusseldorp BMW

Op vrijdag 29 juni  leverde Dusseldorp BMW de splinternieuwe BMW's en MINI's van de spelers, staf en directie op spectaculaire wijze af bij het AFAS Stadion.

Nadat alle nieuwe BMW's en MINI's van Dusseldorp op het trainingsveld waren geparkeerd, werden alle selectie- en stafleden één voor één naar voren gehaald. Daar kregen zij hun nieuwe auto overhandigd door één van de Product Geniuses.

 

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

De reacties.

  • Eenhoorn: ‘A-merk’

“BMW is een A-merk en we vinden dat we dat met AZ ook zijn”, zegt Algemeen Directeur Robert Eenhoorn. “Als je dan een verbintenis met een zeer betrouwbaar merk en bedrijf kunt tekenen voor vijf jaar, zijn we daar zeer blij mee.”

  • Koster: ‘Trots’

AZ’s Manager Commercie vult aan: “We zijn er trots op dat we de eerste Eredivisie-club zijn die BMW aan zich heeft weten te binden. Tevens is het mooi dat we hiermee een samenwerking aangaan met de oudste BMW-dealer van Nederland. AZ en BMW zijn twee aansprekende en sportieve merken die elkaar de komende jaren goed kunnen versterken.”

  • Pouw: ‘Succesvol’

“We zijn er heel trots op dat we de komende jaren AZ mogen vertegenwoordigen als autopartner”, aldus Rene Pouw, Directeur Dusseldorp BMW Noord-Holland. “Sinds anderhalf jaar heeft Dusseldorp BMW naast een viertal BMW-vestigingen in Drenthe, Overijssel en Gelderland, ook een drietal BMW-vestigingen in Noord-Holland. Op deze manier willen wij onze betrokkenheid en bekendheid in de regio verder vergroten. We zien uit naar een succesvol partnerschap met AZ.”

 

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Reportage AZ TV