SERVICE ADVISEUR

VOOR ONZE VESTIGING IN ZWOLLE.

Profiel
Voor onze vestiging in Zwolle zoeken wij een allround Service Adviseur. Als Service Adviseur ben je de spil in ons bedrijf. Je bent het eerste aanspreekpersoon voor onze klanten, zowel telefonisch als persoonlijk. Je bent gewend om klanten te adviseren op het gebied van onderhoud en reparatie. Verder draag je zorg voor een correcte facturatie en duidelijke uitleg aan de klant. Je staat sterk in je schoenen en zorgt samen met je collega’s voor een efficiënte aansturing en planning van de werkplaats. Hierbij staat klanttevredenheid altijd voorop!

Functie eisen
- Je bent woonachtig in de nabijheid van Zwolle
- Ervaring in de autobranche als Service Adviseur (bij voorkeur BMW ervaring)
- Kennis van autoline is een pré
- In het bezit van rijbewijs B

Reageren
Ben jij de gedreven en enthousiaste Service Adviseur die binnen ons profiel past? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar sollicitatie@dusseldorpautomotive.nl

Dusseldorp Automotive is al ruim 55 jaar actief partner van BMW Group. Met vestigingen in Alkmaar, Apeldoorn, Deventer, Hoogeveen, Hoorn, Zaandam en Zwolle behoort Dusseldorp Automotive tot de grotere dealers van de merken BMW en MINI. Onder de naam STARS Schadeherstel heeft Dusseldorp Automotive haar eigen merk onafhankelijke schadeherstelbedrijf en beschikt Dusseldorp Automotive over een multi-merk leaselabel Dusseldorp Carlease.

Overige vacatures