Ontdek de BMW 7 Serie Sedan.

De nieuwe BMW 7 Serie vertegenwoordigt onze visie op moderne luxe. Technische innovaties en een hoge kwaliteit van alle details zijn daarbij net zo essentieel als de emotionele vormtaal en de aangename ambiance in het interieur. Tijdens het designproces hebben wij gewerkt met het begrip 'Technological Poetry' – het gevoel van het perfecte samenspel van vooruitstrevende technologie en de vertaling daarvan in design." Karim Habib, hoofd Design BMW automobielen.

De BMW 7 Serie breidt het voor BMW kenmerkende rijplezier uit met het genot van u laten rijden. Passagiers die plaatsnemen op de luxueuze zitplaatsen achterin genieten van royale ruimte. Terwijl de actieve ondersteltechnologie van de uitrusting Executive Drive Pro in elke rijsituatie een onbeperkt comfortabele en dynamische rijbeleving biedt, zorgen de lichtbronnen van de ambianceverlichting en de innovatieve comfort- en entertainmentfuncties voor ontspannen reisgenot van het hoogste niveau.

Aan de voorzijde springt de brede omlijsting van de grote en rechtop geplaatste niervormige grille in het oog, waardoor de BMW 7 Serie zijn dynamische, voorwaarts gerichte karakter krijgt. Eronder loopt de optisch in drieën gedeelde luchtinlaat over de gehele voorbumper en verleent de auto een uitgesproken zelfbewuste en markante uitstraling. De binnenste buisjes, die standaard zijn uitgerust met LED-technologie, van de optionele adaptieve LED-koplampen zijn door een horizontale strip verbonden met de niervormige BMW grille. 
Een letterlijk highlight in lichttechnologie is het BMW Laserlight, herkenbaar aan de in blauw uitgevoerde horizontale spijlen in het midden van de buisjes.

De horizontale lijnvoering van de elementen aan de achterzijde benadrukt de breedte en soevereiniteit van de BMW 7 Serie. In het oog springt een horizontale verchroomde strook die over de gehele breedte van de auto loopt en zo een visuele verbinding tussen de lichten creëert. Voor het eerst wordt de L-vorm van de verlichtingsbalken ook in de geometrie van het glas voortgezet, waardoor de achterlichten een nog markantere uitstraling krijgen. De eindpijpen zijn voorzien van een opvallende verchroomde omlijsting. In combinatie met de grote spoorbreedte en de geprofileerde wielkasten verlagen ze het visuele zwaartepunt en verlenen de BMW 7 Serie ook van achteren gezien een unieke uitstraling.

''Met de BMW 7 Serie bereikt perfectie zijn meest moderne en consequente vorm"

Op de zitplaatsen achterin de BMW 7 Serie is alles gericht op reizen in een luxe ambiance. Passagiers genieten van royaal comfort en een reeks exclusieve entertainmentopties. De uitneembare Touch Command tablet biedt een volledig geïntegreerde bedieningsmogelijkheid voor comfort- en entertainmentfuncties. 
Met de extra-uitrusting Executive Lounge heeft de passagier achter de voorpassagiersstoel de mogelijkheid om in een bijzonder ontspannen rustpositie van de rit te genieten. De in de middenarmsteun geïntegreerde tafel is bekleed met zwart Nappaleder, wat voor een hoogwaardige uitstraling zorgt en aangenaam aanvoelt. Daarnaast creëert het glazen panoramadak Sky Lounge in de verlengde versie een open en licht gevoel van ruimte. Optioneel is deze te verlichten in de kleuren van de ambianceverlichting. Dit is de ideale ambiance om te genieten van de voortreffelijke geluidskwaliteit van het Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System met een vermogen van 1.400 watt.