Ontdek de BMW 8 Serie Coupé.

Maakt indruk tot in het kleinste detail: terwijl buitengewone carrosseriekleuren de nieuwe BMW 8 Serie Coupé tot een indrukwekkende verschijning maken, wordt het sportieve interieur verfijnd met hoogwaardige materialen in combinatie met stijlvolle contraststiksels en elegante sierelementen, waardoor het bijzonder luxueus aanvoelt. Dit komt vooral tot uiting in de perforatie en de bijzondere stiksels van de als optie leverbare, multifunctionele stoelen. Zo worden topprestaties en hoogwaardige kwaliteit verenigd en ontstaat er in het interieur een uitgesproken sportief-elegante ambiance.

De BMW M850i xDrive zorgt ervoor dat de autosportgenen van de BMW 8 Serie Coupé volledig ontketend worden. De M Performance TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met 4,4 liter cilinderinhoud en 390 kW (530 pk) maakt dat meter na meter duidelijk. Echte autosport-features, zoals de twee Twinscroll-turbocompressoren, cilinderloopvlakken met speciale coating en separaat regelbare koelcircuits, wekken de autosportgenen tot leven. Voor optimale dynamiek en perfecte tractie zorgen de 20-inch high performance banden, de vierwielaandrijving BMW xDrive met nadruk op de achterwielen en het M sportdifferentieel. De M850i xDrive valt aan de buitenzijde op door de vergrote luchtinlaten, de voorspoilerlip, de M logo's op de voorschermen en de Air Breathers in de flanken, alsmede de M achterspoiler. En met tal van designelementen in Cerium Grey, zoals de omlijsting en spijlen van de nierengrille, de inleg van de Air Breathers, de buitenspiegelkappen, de 20-inch lichtmetalen wielen en de uitlaateindpijpen, onderscheidt de BMW M850i xDrive zich ook qua kleur van andere sportauto’s.

"MET DE BMW 8 SERIE COUPÉ BENT U DE TIJD VOORUIT.''

BMW Motoriseringen

Gedachten werden geboren, ideeën tot het einde doorgedacht en knowhow tot het uiterste gedreven. De meest innovatieve technologieën werden ontwikkeld, comfort en efficiëntie verhoogd en het prestatieniveau opgevoerd. Maar dat alles werd niet gedaan om kennis, kunnen en pioniersgeest te etaleren – maar om dat ene bijzondere gevoel nog voelbaarder te maken: rijplezier. Innovatie wordt emotie – de nieuwe BMW 8 Serie Coupé.

- BMW 6-cilinder-in-lijn dieselmotor met een vermogen van 235 kW (320 pk) en een koppel van 680 Nm

- Acceleratie 0–100 km/h: 4,9 s

- Topsnelheid: 250 km/h

- Brandstofverbruik gemiddeld: 6,2–6,1/100 km

- CO2-emissie gemiddeld: 164–160 g/km

- BMW M Performance Twin Power Turbo V8-benzinemotor met een vermogen van 390 kW (530 pk) en een koppel van 750 Nm

- Acceleratie 0–100 km/h: 3,7 s

- Topsnelheid: 250 km/h

- Brandstofverbruik gemiddeld: 9,8–9,7/100 km

- CO2-emissie gemiddeld: 224–221 g/km