BMW DEN HAAG WORDT DUSSELDORP DEN HAAG

Met ingang van 2 december 2019 is BMW Den Haag overgenomen door Dusseldorp Automotive, BMW Den Haag gaat nu verder onder de naam Dusseldorp Den Haag. 

Dusseldorp Automotive startte op 9 augustus 1959 als eerste BMW dealer van Nederland in Apeldoorn. In de jaren die volgden, vestigde Dusseldorp Automotive zich in Hoogeveen, Deventer, Zwolle, Alkmaar, Hoorn en Oostzaan. Dusseldorp verkoopt vanaf november dit jaar naast BMW en MINI ook BMW motorfietsen in Alkmaar. Dusseldorp is een bedrijf waar u zich snel thuis voelt, waar we gewoon doen en waar we met veel plezier werken aan uw BMW.

Behalve de wijziging in naam brengt deze overname voor u als klant op dit moment geen merkbare verandering met zich mee. Heeft u vragen over deze overname? Neem dan vooral contact met ons op, wij beantwoorden eventuele vragen graag voor u!

Welkom bij Dusseldorp

Service & Onderhoud

Bij Dusseldorp BMW

Is uw BMW toe aan onderhoud, bij Dusseldorp BMW helpen wij u graag. 

Een afspraak met onze werkplaats maken doet u wanneer u dat het beste uitkomt. Met de Online Afspraakplanner van Dusseldorp BMW is onze werkplaatsreceptie 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en met vestigingen in Alkmaar, Apeldoorn, Deventer, Den Haag, Hoogeveen, Hoorn, Zaandam en Zwolle is Dusseldorp BMW altijd dichtbij. Kies hieronder de vestiging van uw voorkeur en maak eenvoudig een werkplaatsafspraak voor uw BMW.

Heeft u vragen over het onderhoud aan uw BMW neem dan telefonisch contact op met één van onze vestigingen, stuur eenvoudig een Whatsapp bericht via 0885251900 of stel uw vragen in een e-mail naar info@dusseldorpbmw.nl