Technisch Specialist (BMW, MINI & Alpina) - Apeldoorn

Dusseldorp Apeldoorn

Voor onze vestiging in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een gedreven Technisch Specialist met passie voor het vak.

Technisch Specialist bij Dusseldorp BMW

Als Technisch Specialist bij Dusseldorp verricht je in onze werkplaats, binnen een professioneel team, zelfstandig onderhoud en reparaties aan de meest uiteenlopende BMW, MINI & Alpina modellen. Tevens stel je diagnoses vast met de meest geavanceerde techniek en geef je op basis daarvan een goed reparatieadvies. Bij Dusseldorp investeren we in de mooiste en beste techniek voor in de werkplaats.

Wat verwachten we van jou?

✓ Je bent nu bezig met een opleiding of hebt een afgeronde opleiding tot technisch specialist 
✓ Passie voor auto’s, met name voor onze mooie merken BMW, MINI & Alpina
✓ Je bent woonachtig in de omgeving van Apeldoorn
✓ Minimaal 2 jaar werkervaring als technisch specialist 

✓ Ervaring met hoogvolt systemen is een pre

Wat bieden wij?

✓ Een goed salaris met onder andere een pensioenregeling, een fietsregeling, reiskostenvergoeding, vakantiedagen, vakantietoeslag
✓ Een professioneel en gezellig team waarbij service, plezier en kwaliteit in een hoog vaandel staan
✓ Fulltime dienstverband, 32 uur of 40 uur per week
✓ Een vrijdagmiddagborrel
✓ De beste opleidingen in samenwerking met de BMW Academy
✓ Werken met premiummerken

Solliciteren?

Ben jij een gedreven Technisch Specialist en wil je werken voor een premiummerk? Stuur dan je gegevens naar sollicitatie@dusseldorpautomotive.nl of neem contact op met Abel Arnold (After Sales Manager). Eerst kennismaken in onze werkplaats? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan contact op, maak een afspraak en loop eens een dagje mee in onze werkplaats!

Bel of app mij bij vragen of solliciteren!

Aftersales Manager

Abel Arnold

Over Dusseldorp Apeldoorn

Hier is het begonnen! We zijn er trots op dat Dusseldorp BMW Apeldoorn de langst bestaande BMW dealer van Nederland is. Na vijftig jaar twee- en vierwielers verkocht te hebben in Lichtenvoorde, hadden we meer ruimte nodig om ons succesvolle bedrijf uit te breiden. We vonden die ruimte in 1959 in Apeldoorn, waar we al snel de eerste BMW verkochten. We kregen daardoor als eerste het officiële stempel van BMW merkdealer in Nederland.

Inmiddels hebben we zeven andere vestigingen verspreid over het midden van Nederland, maar Apeldoorn blijft de basis. Mooi centraal gelegen in Nederland, hebben we hier ons hoofdkantoor. Ook hebben we hier een grote fotostudio en ons eigen schadeherstelbedrijf. We delen bovendien de vestiging met Dusseldorp MINI Apeldoorn.

Werken bij Dusseldorp

Familiebedrijf
Actief als BMW, MINI & Motorrad dealer
+/- 400 medewerkers

Dusseldorp Automotive is al ruim 60 jaar actief partner van BMW Group. Met vestigingen in Alkmaar, Apeldoorn, Assen, Den Haag, Deventer, Groningen, Hoogeveen, Hoorn, Nieuwe-Pekela, Oostzaan en Zwolle behoort Dusseldorp Automotive tot de grotere dealers van de merken BMW en MINI. Onder de naam STARS Schadeherstel heeft Dusseldorp Automotive haar eigen merk onafhankelijke schadeherstelbedrijven en beschikt Dusseldorp Automotive over een multi-merk leaselabel Dusseldorp Carlease.

“Heeft deze meneer wel een rijbewijs?”

Voor een nieuwe wervingscampagne ging Tom Coronel bij de collega's in Den Haag een dagje meelopen, maar dan wel onherkenbaar. Hoe vond Tom het om te werken bij Dusseldorp en hoe geduldig zijn onze collega's? Dat zie je in deze video. In de werkplaats in Den Haag is verteld dat er een leerling een dag mee komt lopen en dat dit gefilmd wordt voor promotiedoeleinden. Echter is aan de collega’s niet verteld dat deze ‘leerling’ een beetje druk en vervelend kan zijn.


Benieuwd hoe dit is gegaan en of ze Tom hebben herkend? Check dan snel de video!