Verlengde garantie

Tijdelijk 5 jaar fabrieksgarantie bij aanschaf van een nieuwe BMW bij Dusseldorp

Bij het kopen van een nieuwe BMW bij Dusseldorp wilt u graag dat alles goed geregeld is en het liefst voor een lange periode. U wilt namelijk optimaal genieten van de rijbeleving van uw nieuwe BMW zonder u druk te maken over eventuele onverwachte reparatiekosten, mocht u BMW onverhoopt problemen geven. Rijplezier staat bij ons centraal, van een BMW moet u zo lang mogelijk kunnen genieten. Daarom kunt u bij Dusseldorp BMW tijdelijk profiteren van 5 jaar fabrieksgarantie bij aanschaf van een nieuwe BMW uit voorraad.* 

"Exclusief bij Dusseldorp BMW"
"Rijden met nog meer zekerheid"
"Direct rijden in een nieuwe BMW"
Naast de standaard 3 jaar fabrieksgarantie van BMW, verlengen wij deze naar het maximum van 5 jaar bij aanschaf van een nieuwe BMW uit onze voorraad*.
Een voordeel dat voor u dat kan oplopen tot maar liefst €4.119,-

De voordelen van BMW fabrieksgarantie

BMW garantie - Extra zekerheid

Extra zekerheid

U heeft de volledige controle over de kosten en een snelle en comfortabele reparatie van eventuele defecten aan uw BMW

BMW Garantie - hogere restwaarde

Hogere restwaarde

De waarde van uw nieuwe BMW blijft behouden doordat voor het verhelpen van deze eventuele defecten, Dusseldorp BMW altijd de originele BMW Onderdelen Gebruikt. Daarbij heeft de uw BMW in de meeste gevallen ook een hogere restwaarde omdat de garantie overdraagbaar is op de volgende eigenaar.

 

BMW Garantie pechhulp

BMW Pechhulp

U ontvangt standaard BMW Pechhulp bij aanschaf van een nieuwe BMW – 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, 5 jaar lang

Voordeel oplopend tot maar liefst €4.119,-

EEN GREEP UIT ONS AANBOD

Direct uit voorraad leverbaar

BMW 3 Serie
BMW 4 Serie
5 Serie
BMW 3 Serie - 5 Jaar garantie

BMW 3 Serie

compact en sportief

Het icoon toont eens te meer hoe hij zichzelf opnieuw uitvindt. Want met de stijlbepalende vormtaal staat hij voor het begin van een nieuw tijdperk. De ultieme sportsedan wordt aangedreven door nog krachtigere en efficiëntere motoren.

BMW 4 Serie - Garantie actie

BMW 4 Serie

Een sportieve coupé gecombineerd met een elegante vierdeurs. Het resultaat is veelbelovend: meer stijl, meer ruimte, meer dynamiek. Welke rijbeleving u ook wenst, de BMW 4 Serie Gran Coupé voldoet aan elke eis

BMW 5 Serie - BMW verlengde garantie

5 Serie

The Benchmark in zijn klassse

De nieuwe BMW 5 Serie Sedan is de business sedan die u wilt rijden. Vooruitstrevend en het beste in zijn vak. Al bij het eerste aanzicht wordt u gegrepen door het sportieve, elegante uiterlijk en wilt u zo snel mogelijk achter het stuur plaatsnemen. Een BMW wilt u namelijk rijden. 

*Voorwaarden: Actie geldig bij aanschaf van een nieuwe BMW uit voorraad t/m 31 december 2020. Niet geldig i.c.m. een leasecontract. Fabrieksgarantie wordt met 2 jaar verlengd naar maximaal 5 jaar en of 200.000 km.