Vacature junior Parts Medewerker (BBL)

Voor onze vestiging in Apeldoorn

Ben jij als starter op zoek naar een uitdagende functie, of zit je nog op school en ben je op zoek naar een geschikte leer-werkplek? Lees dan snel verder want wie weet is dit de baan voor jou!

Werken en leren
Leuke collega's
Trainingen via de BMW Training Academy

Wat ga je doen?

Als (aankomend) Parts Medewerker ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, verwerken en beheren van onderdelen en accessoires. Het is jouw taak om het magazijn opgeruimd en geordend te houden zodat je alle onderdelen snel terug kunt vinden. Als de onderdelen opraken is het aan jou ook de taak om op tijd nieuwe onderdelen te bestellen. 

Dusseldorp BMW Contact

Wie ben jij?

Als Parts Medewerker is het van belang dat je goed in teamverband kan werken. Daarnaast ben je stressbestendig, communicatief vaardig, klantgericht en auto-technisch goed onderlegd. Daarnaast vragen wij het volgende:

✓ MBO (niveau 2/3) werk- en denkniveau
✓ Woonachtig in of om Apeldoorn
✓ Enige ervaring met magazijnwerkzaamheden (bij voorkeur bij een premium auto merk) is een pré
✓ In het bezig van een geldig B-rijbewijs

Wat bieden wij

✓ Een professioneel team waarbij plezier en kwaliteit hoog in het vaandel staan
✓ Via BMW Training Academy volg je diverse trainingen en cursussen om je te ontwikkelen in jouw vakgebied
✓ Een marktconform salaris met passende secundaire arbeidsvoorwaarden
✓ Fulltime dienstverband, jaarcontract

Solliciteren & informatie

Ben jij de gedreven en enthousiaste Parts Medewerker voor ons? Stuur dan vandaag nog je CV met eventueel je sollicitatiebrief naar sollicitatie@dusseldorpautomotive.nl

Dusseldorp Apeldoorn

Over Dusseldorp Apeldoorn

Hier is het begonnen! We zijn er trots op dat BMW Dusseldorp Apeldoorn de langst bestaande BMW dealer van Nederland is. Na vijftig jaar twee- en vierwielers verkocht te hebben in Lichtenvoorde, hadden we meer ruimte nodig om ons succesvolle bedrijf uit te breiden. We vonden die ruimte in 1959 in Apeldoorn, waar we al snel de eerste BMW verkochten. We kregen daardoor als eerste het officiële stempel van BMW merkdealer in Nederland.

Inmiddels hebben we zeven andere vestigingen verspreid over het midden van Nederland, maar Apeldoorn blijft de basis. Mooi centraal gelegen in Nederland, hebben we hier ons hoofdkantoor. Ook hebben we hier een grote fotostudio en ons eigen schadeherstelbedrijf. We delen bovendien de vestiging met Dusseldorp MINI Apeldoorn.

Werken bij Dusseldorp

Familiebedrijf
Actief als BMW, MINI & Motorrad dealer
+/- 400 medewerkers

Dusseldorp Automotive is al ruim 60 jaar actief partner van BMW Group. Met vestigingen in Alkmaar, Apeldoorn, Den Haag, Deventer, Hoogeveen, Hoorn, Zaandam en Zwolle behoort Dusseldorp Automotive tot de grotere dealers van de merken BMW en MINI. Onder de naam STARS Schadeherstel heeft Dusseldorp Automotive haar eigen merk onafhankelijke schadeherstelbedrijven en beschikt Dusseldorp Automotive over een multi-merk leaselabel Dusseldorp Carlease.