VEELGESTELDE VRAGEN OMTRENT CORONA

Dusseldorp is open en neemt maatregelen

Dusseldorp BMW neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en uw bezoek aan onze vestigingen zo goed mogelijk te laten verlopen. Graag informeren wij u hierover.

English version

Dusseldorp BMW is open en neemt maatregelen.

U bent op dit moment welkom in onze vestigingen voor het bezoeken van de showroom en voor onderhoud en reparatie. Omdat uw en onze gezondheid voorop staan volgen wij de adviezen die het RIVM heeft opgesteld nauwlettend op. Dit betekent dat wij alle processen in onze organisatie doorlopen hebben en zoveel mogelijk maatregelen hebben getroffen om uw ervaring in onze vestigingen zo hygiënisch en soepel mogelijk te laten verlopen. Wij vragen hierin om uw begrip en medewerking. Op deze pagina treft u antwoorden op veelgestelde vragen rondom deze maatregelen.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw auto te brengen voor onderhoud, dan bieden we graag de mogelijkheid om uw auto thuis of op kantoor op te halen. Uiteraard ook hier met inachtneming van de te nemen maatregelen. Ook kunt u nog steeds afspraken maken voor onze werkplaats via de gebruikelijke wegen.

Proefrit aan huis en videobellen met Dusseldorp BMW.

Naast dat u onze verkoopadviseurs kunt spreken in de showroom, kunt u dit vanaf nu ook digitaal doen. Plan een afspraak in met één van onze verkoopadviseurs voor een afspraak middels videobellen. Zo kunt u toch persoonlijk contact hebben en kan de verkoopadviseur u de auto uitgebreid laten zien. Aanvullend bieden wij u de mogelijkheid voor een proefrit aan huis. Uiteraard staan ook hier uw en onze gezondheid voorop. Neem contact op voor een afspraak of benader zelf uw vaste verkoopadviseur.

Communicatie met Dusseldorp

Mocht u op dit moment in contact met ons willen komen zonder ons te bezoeken dan bieden we u diverse mogelijkheden. Via telefoon, WhatsApp, Facebook Messenger en email kunt u ons bereiken. Ook is het mogelijk om een afspraak te plannen voor een digitaal verkoopgesprek middels video conferencing. Via onderstaande button treft u alle contactmogelijkheden aan.

Contactinformatie

Ook in deze onzekere tijden kunt u op ons rekenen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en zullen u informeren waar de situatie wijzigt.

Namens alle Dusseldorp-collega’s,

Richard Dusseldorp

VEELGESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN

Laatste update: 14 april 2020

 • Wij ontvangen u graag maar houd u hierbij rekening met een maximum van 2 personen
 • Wij plaatsen de stoelen in wachtruimte op minimaal 1,5 meter afstand
 • Wij hebben wachtlijnen op de grond geplaatst voor onze servicebalies

Welke hygiëne maatregelen passen wij toe? 

 • Wij schudden tijdelijk geen hand meer met u
 • Wij houden gepaste afstand (min. 1,5 mtr afstand) als wij met u in gesprek zijn
 • Wij volgen strikt de protocollen omtrent het handenwassen op
 • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en handdoeken voor eenmalig gebruik
 • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de ‘high touch’ gebieden
 • Wij desinfecteren uw sleutel bij ontvangst en vertrek 
 • Wij dragen handschoenen bij klantcontact
 • Wij desinfecteren delen van uw auto en de auto's voor proefritten en vervangend vervoer

Ja, u kunt nog steeds uw BMW langsbrengen voor reparatie of onderhoud.Heeft u echter last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts en/of bent u in contact geweest met een besmette persoon dan zullen wij u vragen of de afspraak verplaatst kan worden. Als dit niet het geval is, kan de afspraak gewoon doorgaan.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw auto te brengen voor onderhoud, dan bieden we graag de mogelijkheid om uw auto thuis of op kantoor op te halen. Uiteraard ook hier met inachtneming van de te nemen maatregelen. Het is ook mogelijk om de onderhoudsbeurt aan uw BMW  op een andere datum te plannen. Neem daarvoor contact met ons op.

Wij helpen u graag verder via onze online kanalen zoals een videoconference, WhatsApp video en Facetime en chat. Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Indien gewenst kunnen wij de BMW bij u thuis afleveren en of uiteraard een nieuwe afspraak voor aflevering met u plannen. Wij adviseren u om ruim van te voren contact met ons op te nemen. Verder raden wij u aan om de voorzorgsmaatregelen van het RIVM in acht te nemen. 

BMW Group heeft de productie stilgelegd in een aantal fabrieken. Wij zullen u informeren indien de leverdatum 

Aangezien de wereldwijde vraag op de automarkt naar verwachting zal dalen, reageert BMW Group door de productie ruim van tevoren aan te passen en gebruik te maken van haar flexibiliteit.

 • De productie is stil gelegd in onze eigen fabrieken in Europa en Rosslyn, Zuid-Afrika.
 • Dit geldt ook voor Fabriek Oxford waar MINI modellen worden geproduceerd en voor Fabriek Berlijn, van BMW Motorrad.
 • Daarna gaan we verder afhankelijk van de situatie.
 • In de komende dagen wordt een besluit genomen over de sluiting van fabrieken van brandstofmotoren en componenten. Dit hangt af van de ontwikkeling van de vraag.
 • BMW Group heeft VDL Nedcar geïnformeerd over de aanpassing van het productievolume met als consequentie dat de productie voor BMW Group auto’s wordt gestaakt tot (naar verwachting) 19 april.
 • Onze inkoopexperts volgen de situatie op de voet. Momenteel is er geen impact op de bevoorradingsketen van onderdelen.

 

an uw BMW wijzigt.