VERHUIS VOORDEEL BIJ DUSSELDORP BMW.

VOORDEEL OP DE GESELECTEERDE VOORRAAD.

Dusseldorp BMW Zaandam gaat binnenkort verhuizen, naar een prachtige locatie in Oostzaan. Maar voordat het zover is willen wij u als klant graag mee laten profiteren van een extra voordeel op de geselecteerde BMW voorraad. Tijdens de actie periode krijgt u tot wel €25.000,- voordeel op onze BMW Demo vloot maar ook de BMW Premium Selection modellen zijn tijdelijk extra scherp geprijsd.

OVERIGE DEALS.

BMW 318i Touring M Sport Corporate Lease Edition

Zeer compleet en scherp geprijsd

Geniet van een rijk uitgeruste BMW 3 serie Touring met o.a. M Sport Shadow pakket, steptronic automatische transmissie, verwarmde voorstoelen en het interieur uitgevoerd in leder Dakota. De BMW 318i M Sport Corporate Lease Edition combineert sportiviteit, comfort en een rijke uitrusting met een gunstige fiscale waarde en bijbehorende lage bijtelling. De BMW 318i is direct uit onze voorraad leverbaar voor een consumentenadvies prijs van € 41.190 en een fiscale bijtelling vanaf slechts € 279,- per maand. 

BMW 1 Serie Editons.

Sportief klantvoordeel

In september verschijnt de volledig nieuwe BMW 1 Serie in de showroom. De huidige uitvoering is nu extra interessant geprijsd en tijdelijk leverbaar ls M Sport en sportline Edition met een prijsvoordeel dat oploopt tot wel € 4.395,-