VERKOOPADVISEUR BMW

bij Dusseldorp in Apeldoorn

Heb je saleservaring en wil je voor BMW werken? Dat kan bij ons! Voor ons Sales team zijn wij op zoek naar een gedreven, professionele verkoopadviseur.

BMW van de zaak
Provisieregeling
Opleiding tot specialisatie in BMW M of Alpina

WAT GA JE DOEN?

Als Verkoopadviseur BMW help en adviseer je onze klanten in het proces bij het aankopen van hun nieuwe of gebruikte BMW. Op basis van de wensen en behoeften van de klant breng je duidelijke offertes uit, geef je hier toelichting op en adviseer je over aanvullende diensten zoals verzekerings- en financieringsmogelijkheden. Hierna zorg je ervoor dat de door jou verkochte BMW wordt afgeleverd en onderhoud je ook na aflevering contact met de klant.

Hoe werkt de droomauto

WIE BEN JIJ?

Je bent als ervaren Verkoopadviseur commercieel, service- en klantgericht. Je maakt makkelijk contact met mensen, toont initiatief en beschikt over een sterke persoonlijkheid. Je zorgt ervoor dat de klant centraal wordt gesteld en dat de klant tijdens zijn of haar aankoop de ultieme klantervaring ervaart.

Wat vragen wij nog meer?
✓ MBO-4 werk- en denkniveau
✓ Communicatief vaardig
✓ Woonachtig in Apeldoorn of omgeving
✓ Minimaal een aantal jaren werkervaring als verkoopadviseur binnen de Automotive

De nieuwe BMW X7 M60i xDrive

WAT KRIJG JIJ?

✓ Een goed salaris, BMW van de zaak, provisieregeling en vakantiegeld
✓ Een jaarcontract met uitzicht op vaste aanstelling

✓ Een doordeweekse vrije dag – zaterdag is een werkdag

✓ Moderne werkomgeving

✓ Een commercieel, professioneel en leuk team

SOLLICITEREN?

Enthousiast of wil je meer weten? Stuur ons een korte motivatiebrief en je CV naar sollicitatie@dusseldorpautomotive.nl 

Dusseldorp Apeldoorn

Dusseldorp Apeldoorn

Dusseldorp Apeldoorn, ja hier is het allemaal begonnen! We zijn er trots op dat Dusseldorp BMW Apeldoorn de langst bestaande BMW dealer van Nederland is. Na vijftig jaar twee- en vierwielers verkocht te hebben in Lichtenvoorde, hadden we meer ruimte nodig om ons succesvolle bedrijf uit te breiden. We vonden die ruimte in 1959 in Apeldoorn, waar we al snel de eerste BMW verkochten. We kregen daardoor als eerste het officiële stempel van BMW merkdealer in Nederland. Mooi centraal gelegen in Nederland, hebben we hier nu ons hoofdkantoor met een prachtige showroom. Ook hebben we hier een grote fotostudio en ons eigen schadeherstelbedrijf.

Dusseldorp Automotive

Dusseldorp Automotive is al ruim 60 jaar actief partner van BMW Group. Met vestigingen in Alkmaar, Apeldoorn, Den Haag, Deventer, Hoogeveen, Hoorn, Oostzaan en Zwolle behoort Dusseldorp Automotive tot de grotere dealers van de merken BMW en MINI. We zijn M gecertificeerd  en daarnaast zijn we exclusief handelspartner van Alpina in Nederland. Onder de naam STARS Schadeherstel heeft Dusseldorp Automotive haar eigen merk onafhankelijke schadeherstelbedrijven en beschikt Dusseldorp Automotive over een multi-merk leaselabel Dusseldorp Carlease.