WLTP Deals

Interessant belastingvoordeel op voorraad modellen

Met de invoering van de WLTP testmethode* past de overheid vanaf 1 juli 2020 een nieuw bpm-tarief toe. Door deze nieuwe methode veranderen de prijzen van diverse BMW modellen die na 1 juli worden geregistreerd. Het effect hiervan verschilt uiteraard per model en uitvoering en is afhankelijk van de CO2 uitstoot, gekozen opties en extra's. 

Wat gaat er gebeuren? 

Bij Dusseldorp BMW hebben we daarom een selectie gemaakt van verschillende nieuwe voorraad modellen, die we extra scherp kunnen aanbieden. Deze vallen namelijk nog in het lage bpm-tarief. Als klant profiteert daarom tijdelijk van een fiscaal voordeel tot wel €11.000,-*   op deze selectie nieuwe BMW modellen. 

*Vraag naar de voorwaarden.

INTERESSANT BELASTING VOORDEEL EXCLUSIEF BIJ DUSSELDORP BMW RIJK UITGERUSTE NIEUWE BMW'S DIRECT RIJDEN
BELASTINGVOORDEEL
3 JAAR FABRIEKSGARANTIE
TIJDELIJK AANBOD
Dusseldorp BMW WLTP Deals - Garantie

BELASTINGVOORDEEL

Bij Dusseldorp BMW kunnen wij u tijdelijk een interessant belastingvoordeel bieden op een selectie nieuwe BMW's. Deze voorraad BMW's vallen namelijk onder het oude BPM-tarief, daarmee kunnen wij u zo lang al mogelijk de scherpste prijs bieden. Bekijk direct ons BMW WLTP aanbod. 

Dusseldorp WLTP Deals Fiscaal voordeel

3 JAAR FABRIEKSGARANTIE

Alle BMW voorraad modellen die wij aanbieden als WLTP deal, worden standaard geleverd met 3 Jaar BMW fabrieksgarantie en 24/7 BMW Pechhulp. Zo bent bent u ten alle tijden verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Dusseldorp WLTP Deals BMW

TIJDELIJK AANBOD

De WLTP Deals zijn bij Dusseldorp BMW beperkt leverbaar, middels een persoonlijk voorstel willen wij u graag voorzien van een scherpe prijs op ons BMW actie aanbod. Heeft u de ideale BMW gevonden? Dan voorzien wij u graag van een offerte. Wilt u liever eerst een proefrit maken? Neem dan contact op met een van onze verkopers in een vestiging naar uw keuze.  

"Uw favoriete BMW gevonden in ons aanbod? Neem dan contact op en ontvang direct een scherp prijsvoorstel"

Uw favoriete BMW gevonden? Neem contact op en ontdek wat u voordeel kan zijn.
Dusseldorp BMW

* WLTP staat voor ‘Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure’ en is een wereldwijde nieuwe testprocedure voor auto's. De nieuwe testprocedure heeft als doelstelling een realistischer beeld te scheppen van brandstofverbruik, CO2-uitstoot en uitstoot van andere verontreinigende stoffen.