Zaterdagmedewerker - Oostzaan

Affiniteit met BMW en MINI opzoek naar een bijbaan?! Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou, wij zoeken namelijk een zaterdagmedewerker voor onze vestiging in Oostzaan! Als zaterdagmedewerker ondersteun je onze collega's bij verschillende werkzaamheden zoals:
✓ Het opruimen en schoonmaken van de werkplaats
✓ Het wassen van de auto's in onze eigen wasstraat
✓ Het rangeren van de auto's op het terrein                                                                                                                                                                                           

✓ Onderdelen ophalen en wegbrengen

Wat vragen wij van je?

✓ Je bent representatief
✓ Je weet van aanpakken
✓ Je bent woonachtig in de omgeving van Oostzaan
✓ Het bezit van een rijbewijs B is een pré
✓ Je hebt affiniteit met BMW en MINI

Solliciteren?

Ben jij de gedreven en enthousiaste zaterdagmedewerker die graag wat wil bij verdienen? Stuur dan vandaag nog je gegevens naar sollicitatie@dusseldorpautomotive.nl.

Over Dusseldorp Oostzaan

Van kleinste vestiging van BMW Dusseldorp naar nét niet de grootste: bij Dusseldorp BMW Oostzaan hebben we in 2018 enorm uitgebreid en gerenoveerd, waardoor we nu een prachtige vestiging hebben op een toplocatie in de hoek van de A8 en de A10.

Het mooiste uitzicht over Oostzaan? Geloof het of niet, maar dat uitzicht is te vinden op het bovenste parkeerdek van onze eigen parkeergarage! Deze parking biedt bovendien ruimte aan 200 BMW's zodat we altijd een fijne voorraad BMW's beschikbaar hebben, nieuwe auto's en Premium Selection occasions. Ook voor onderhoud van BMW's zijn we volledig uitgerust, met onze moderne werkplaats voorzien van de nieuwste apparatuur.