Zomerbanden wielwissel

Plan direct uw afspraak.

De zomer staat voor de deur! Samen met u zorgen we er graag voor dat u veilig de weg op kunt met uw BMW. De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met de nodige voorbereidingen. Zo zijn de banden gecontroleerd op de juiste profieldiepte en de wielen liggen gewassen voor u klaar. Onze zomerwissel afspraakplanner is vanaf nu geopend, waardoor u snel en eenvoudig een afspraak kunt maken om uw winterwielen om te wisselen naar zomerwielen. Hiermee zorgen we er samen voor dat u optimaal en veilig kan genieten van uw BMW tijdens het komende zomerseizoen!

ORIGINELE ZOMERWIELSETS

IN STIJL DE ZOMER DOOR

Op onze Dusseldorp Webshop vindt u de geschikte zomerwielsets voor uw BMW. Premium kwaliteit, originele BMW zomerwielsets. Met deze zomerwielsets rijdt u niet alleen veilig maar ook in stijl. Alle zomerwielen zijn uit voorraad leverbaar en dus snel in huis. 
 

Plan een afspraak

Voor het monteren van uw zomerwielen

Kies eenvoudig een vestiging bij u in de buurt en laat uw zomerwielen veilig monteren door één van onze specialisten. Onze specialisten controleren altijd de profieldiepte van uw zomerbanden en zorgen ervoor dat deze schoon én op de juiste wijze op uw BMW worden gemonteerd. 

Maak hieronder gebruik van onze online afspraakplanner en plan uw wielwissel eenvoudig wanneer u dat het beste schikt. 

Maak nu een afspraak voor uw wielwissel bij Dusseldorp BMW in Alkmaar.

Maak nu een afspraak voor uw wielwissel bij Dusseldorp BMW in Apeldoorn.

Maak nu een afspraak voor uw wielwissel bij Dusseldorp BMW in Deventer.

Maak nu een afspraak voor uw wielwissel bij Dusseldorp BMW in Den Haag.

Maak nu een afspraak voor uw wielwissel bij Dusseldorp BMW in Hoogeveen.

Maak nu een afspraak voor uw wielwissel bij Dusseldorp BMW in Hoorn.

Maak nu een afspraak voor uw wielwissel bij Dusseldorp BMW in Oostzaan.

Maak nu een afspraak voor uw wielwissel bij Dusseldorp BMW in Zwolle.

DE PERFECTE (ZOMER) ACCESSOIRES

Gaat u binnenkort richting de zon en nog op zoek naar originele BMW accessoires? Neem dan eens een kijkje op onze webshop voor de mooiste BMW accessoires. Wat te denken van een bijpassende originele BMW dakkoffer, originele BMW wielsets of andere te gekke accessoires voor onderweg. Heeft u vragen? Neem dan contact op met één van onze vestigingen voor persoonlijk advies.

EEN GREEP UIT

Contact mogelijkheden

Neem eenvoudig contact met ons op

Wilt u meer weten over Dusseldorp BMW of een afspraak maken? Neem dan contact op met één van onze vestigingen, maak gebruik van e-mail, WhatsApp of maak gebruik van de handige chat functie. Een mailtje sturen kan uiteraard ook via ons contactformulierDaarbij is het ook mogelijk om een digitale afspraak te plannen met één van onze verkoopadviseurs.
Onze klantenservice is op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur bereikbaar, waarbij u ons via WhatsApp en chat tot 22:00 uur kunt bereiken. Afhankelijk van het medium proberen wij u binnen een kwartier tot een uur te woord te staan.