WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i Executive Sport Line Automaat Automaat

€ 26.850,00

NLK-504-TD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €346 per maand
BMW 1 Serie 118i Executive Sport Line Automaat Automaat
€ 26.850,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 88734KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Als je gaat voor kwaliteit zonder compromis, dan is deze BMW 1 Serie uit 2021 een auto voor jou. Het is een auto die 88734 kilometer gelopen heeft. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze BMW. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. De sportstoelen zorgen voor een strak uiterlijk én een uitstekende zitsteun. Verder is de BMW uitgerust met: LED koplampen, sport line onderstel, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch verstelbare lendensteun.

Dankzij het digitale dashboard leest u alle benodigde info gemakkelijk en overzichtelijk af. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. In één oogopslag weet u de complete systeemstatus van deze auto. Dankzij Connected Services. Deze BMW is voorzien van spraakbediening voor het full map navigatiesysteem en voor het audiosysteem met DAB-ontvangst. Maar u kunt ook de knoppen op het stuur gebruiken. De achteropkomend verkeer waarschuwing bewaakt de afstand tot achterliggers en geeft een signaal als er te weinig ruimte is. De uitrusting van deze BMW is met electronic climate control, parkeersensoren voor en achter, regensensor, cruise control, sportstuurwiel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

De BMW 1 Serie is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. De forward collision warning reduceert het gevaar van een botsing met een voorligger significant. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron