WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 SerieActive Tourer 218i Business Edition Plus Automaat

€ 28.500,00

NLL-802-KV
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €367 per maand
BMW 2 Serie Active Tourer 218i Business Edition Plus Automaat
€ 28.500,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 49491KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een MPV is eigenlijk een Zwitsers zakmes op wielen. Alles is aanwezig en u kiest zelf wat u ermee wilt. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. U wilt comfort? Die is er, met het lederen interieur. U wilt gemak? Kijk dan even naar de elektrisch bedienbare achterklep. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! Als het buiten koud wordt, voelt zo'n verwarmd stuurwiel heerlijk aan. Tot de uitrusting behoren ook LED koplampen, aluminium dakdraagsysteem, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare buitenspiegels, elektrisch verstelbare lendensteun en elektrisch bedienbare ramen achter.

Hoeveel ruimte heeft u nog bij het inparkeren? De achteruitrijcamera brengt helder in beeld wat zich achter de auto bevindt en geeft een geluidssignaal. Het infotainmentsysteem bedient u met uw vingers of met uw stem, met dank aan de geïntegreerde stembediening. U weet altijd hoe de auto eraan toe is dankzij Connected Services. Ook handig voor de garage en de wegenwacht. Even de app uitlezen en klaar! De snelste of zuinigste weg? Het navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. De uitrusting van deze auto is met electronic climate control, DAB ontvangst, regen- en lichtsensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting behoorlijk compleet.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Het Top Gun-gevoel komt van de head-up display, die alle dashboardinfo in het rijzicht projecteert. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze BMW te reserveren.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron