WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 SerieActive Tourer 230e xDrive Luxury Line Automaat

€ 61.950,00

NLX-422-ZP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €798 per maand
BMW 2 Serie Active Tourer 230e xDrive Luxury Line Automaat
€ 61.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 3259KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze zeer gunstig geprijsde BMW 2 Serie is zonder overdrijven echt een fantastische occasion. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 3259 De krachtige hybridemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Goeie looks? Jazeker! Maar de sportstoelen zorgen ook voor een goed gesteunde en comfortabele zit. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Zicht, licht en toch dicht! Een geweldige rijervaring met het glazen panoramadak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en aluminium dakrails.

Het digitale dashboard stelt u in staat uw cockpitinterface te personaliseren. De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. De elektrisch inklapbare trekhaak biedt het beste van twee werelden: de gebruiksmogelijkheden van een trekhaak zonder de storende uitstraling van een vaste kogel. Deze BMW 2 Serie is voorzien van remote services. Via uw smartphone bedient u diverse functies ook op afstand en krijgt u informatie over de status van uw auto. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Ook is de BMW uitgerust met: dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, regensensor, cruise control en sportstuurwiel.

Als bestuurder van deze BMW bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Eyes on the road! Dat kan iedere seconde, dankzij de head-up display, die informatie projecteert op de voorruit. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Om deze BMW echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron