WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 SerieTouring M340i xDrive Automaat

€ 89.950,00

NLZ-085-DK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1165 per maand
BMW 3 Serie Touring M340i xDrive Automaat
€ 89.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 18242KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Kom proefrijden! Al na een paar seconden is er geen enkele twijfel meer: BMW maakt rijden geweldig. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Voorin is het 's winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als u wat meer vraagt in de uitdagende bochten. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Zicht, licht en toch dicht! Een geweldige rijervaring met het glazen panoramadak. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook LED koplampen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Omdat goed geïnformeerd rijden tegenwoordig om veel meer draait dan alleen snelheid en brandstofpeil, laat het digitale dashboard alle functies zien die u nodig heeft. Kinderfietsje niet gezien bij het inparkeren? Dat gebeurt u nooit meer. Daar zorgt de achteruitrijcamera wel voor! De radio harder of zachter zetten of iemand uit uw contactenlijst bellen. Dankzij de spraakbediening doet u dit allemaal met uw stem. Eén druk op de knop en de elektrisch inklapbare trekhaak verdwijnt uit het zicht. Functies activeren en storingen opsporen? Bij deze auto gaat het eenvoudig via uw smartphone. Overal en altijd. Deze auto is voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels en DAB ontvangst.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Na deze beschrijving is er nog maar één ding te doen: een proefrit maken! Neem contact op en we prikken de dag en de tijd.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron