WhatsappEmail
BMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 Serie
Beschikbaar

BMW 4 Seriecabrio 420i M-Sport Automaat

€ 84.479,00

NLZ-448-FL
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1092 per maand
BMW 4 Serie cabrio 420i M-Sport Automaat
€ 84.479,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Met een auto als deze BMW 4 Serie komt u absoluut goed voor de dag. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2024 en komt van de eerste eigenaar. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! Fijn plusje, zeker in de kille dagen, is het verwarmd stuurwiel. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer LED-mistlampen voor, BMW M-sportonderstel, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en windscherm.

Achteruitrijden en inparkeren worden een eitje dankzij de achteruitrijcamera. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Connected Services voegt nog meer comfort en veiligheid toe aan deze auto. Geluid van premium kwaliteit is gegarandeerd dankzij het Harman/Kardon audiosysteem. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Ook Harman Kardon-audiosysteem, DAB ontvangst, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel horen tot de voorzieningen op deze auto.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze BMW in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Word mooiweerrijder en kom deze cabrio nu uitproberen. Bel voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron