WhatsappEmail
BMW i3BMW i3BMW i3BMW i3
Beschikbaar

BMW i3Basis 120Ah 42 kWh Automaat

€ 21.450,00

NLXL-322-P
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €283 per maand
BMW i3 Basis 120Ah 42 kWh Automaat
€ 21.450,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 85298KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Druk het gaspedaal in en voel de fenomenale kracht van de elektromotor. In een elektrische auto rijdt u tegelijk dynamisch en ontspannen. Deze BMW i3 is van het bouwjaar 2019 en heeft 85298 kilometer op de teller staan. U kunt ervoor kiezen vanwege het milieu. Maar de elektromotor biedt ook power en prestaties! Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Van binnen lijkt het allemaal uitermate ruim dankzij de vrije inval van daglicht via het elektrisch bediende glazen panoramadak. Bij de rijke uitrusting horen ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in hoogte verstelbare passagiersstoel, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Het digitale dashboard vertelt u alles wat u wilt weten voor een slimme, comfortabele en veilige rit. De aanwezige file assistent meet de afstand tot uw voorligger en zorgt voor een veilige afstand. Staat het voor u opeens stil? Dan zorgt het systeem dat de auto ook stopt. Via uw smartphone en Connected Services checkt u eenvoudig de belangrijke functies van de auto, overal en altijd. Wegwijs in elke wijk, stad of reisbestemming? Daarvoor zorgt het navigatiesysteem! De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. Met DAB ontvangst, parkeersensoren voor en achter, regen- en lichtsensor, cruise control, airconditioning en automatisch dimmende binnenspiegel is deze auto helemaal compleet.

In de BMW i3 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Kennis maken met elektrisch rijden? Maak nu een afspraak. Hij staat al aan de lader!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron