WhatsappEmail
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4eDrive40 High Executive Automaat

€ 74.177,00

NL5921928
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €958 per maand
BMW i4 eDrive40 High Executive Automaat
€ 74.177,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De extra deur aan de achterkant maakt van deze hatchback een ideale in- en uitlader. Met de elektromotor rijdt u stil en snel de toekomst in. Maar ook schoon en zuinig. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Het lederen interieur geeft een puur luxegevoel. En ook aan optimaal gemak is gedacht: een elektrisch bediende glazen panorama dak en de elektrisch bedienbare achterklep. Is dat niet compleet? Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Voor het pittige uiterlijk én goed gesteund zitten zorgen de sportstoelen. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer BMW M-sportpakket, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

U kunt het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst en het full map navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Deze auto is een wondertje van oplettendheid. De regensensor en de automatisch inschakelbare verlichting reageren meteen op neerslag en duisternis. De active cruise control zorgt voor een veilige en comfortabele rit en als afsluiting probleemloos inparkeren met de parkeersensoren voor en achter. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. Met de elektronische sleutel in uw zak en met één druk op de knop start u de auto. Dat is keyless start! De uitrusting van deze auto is met verstelbaar stuur, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Aan boord van deze BMW houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe i4. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron