WhatsappEmail
BMW iXBMW iXBMW iXBMW iX
Beschikbaar

BMW iXxDrive 50 Business Edition Plus 112 kWh Automaat

€ 99.950,00

NLX-474-HD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1293 per maand
BMW iX xDrive 50 Business Edition Plus 112 kWh Automaat
€ 99.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 8951KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Accu laden: 22 kW

Kijk naar de geraffineerde lijnen. Verbaas u over de soepele aandrijftechniek. De elektrische BMW iX trakteert u op een onvergelijkbare rijervaring. De elektromotor laat u geluidloos over de weg gaan. Wat een verademing, en zoveel power ook nog! Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Kijk, dat noemen we nou stijlvol: een fraai lederen interieur. Gecombineerd met het heerlijke gemak van de elektrisch bedienbare achterklep. Voorin is het ′s winters genieten met de verwarmbare voorstoelen. Deze hebben bovendien een massagefunctie, zodat bestuurder en bijrijder altijd fit en soepel uitstappen. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer donker getint glas achter, antracietkleurige hemelbekleding, LED-achterlichten, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

In deze auto mag u niet alleen gezien, maar ook gehoord worden. Het Harman/Kardon audiosysteem is een ware krachtpatser… mét smaak. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Onderweg wil je zo min mogelijk onnodige of afleidende handelingen verrichten. Vandaar ook de audiobediening op het stuur. Nooit meer de weg kwijt: daarvoor zorgt het onboard full map navigatiesysteem. Is uw smartphone geschikt voor snoerloos opladen? Dan zorgt de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons weer voor een volle accu zonder snoeren en stekkers. Smartphone connectiviteit maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Afstand schatten bij het achteruitrijden? Niet nodig. U weet het precies, dankzij de achteruitrijcamera. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Even op de startknop drukken en rijden maar: dat is het gemak van keyless start! Deze BMW iX maakt het u makkelijk. Vandaar ook de elektrisch inklapbare trekhaak. Natuurlijk behoren verstelbaar stuur, automatisch dimmende buitenspiegels en boordcomputer ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Deze BMW is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze BMW. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en voetgangersbescherming.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Overtuig uzelf van deze elektrische auto en neem contact op voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron