WhatsappEmail
BMW M2
BMW M2BMW M2BMW M2BMW M2
Beschikbaar

BMW M2Coupé Automaat

€ 135.920,00

NLX-115-RH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1752 per maand
BMW M2 Coupé Automaat
€ 135.920,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 599KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Alle technologie in de BMW M2 is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De zescilinder benzinemotor en de automatische transmissie maken het rijden met deze auto tot een waar feest. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze BMW M2 is voorzien van verwarmbare voorstoelen. In deze uitvoering is de M2 voorzien van mooie, maar ook functionele sportstoelen. Nooit meer koude handen of koude vingers in de auto. Stuurverwarming zorgt ervoor dat het stuur behaaglijk warm aanvoelt. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief M-onderstel, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Strak inparkeren wordt een fluitje van een cent door de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Deze auto gaat met u in gesprek. Hij vertelt u dankzij remote services alles over de status van diverse onderdelen en laat zich desgevraagd ook activeren. Gewoon via uw smartphone. Op elk volume een royale geluidservaring: dat biedt het Harman/Kardon audiosysteem! Battery low? Even op de draadloze telefoonlader en gaan! De BMW is standaard voorzien van: Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron