WhatsappEmail
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X130e xDrive M Sport Automaat

€ 65.900,00

NLX-750-SL
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €852 per maand
BMW X1 30e xDrive M Sport Automaat
€ 65.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4563KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze BMW X1 gaat met gemak nog vele, vele, vele tienduizenden kilometers mee. Energiek rijgedrag, fraaie uitstraling en een plezier om in te rijden, deze BMW X1. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 3265 kilometer heeft gereden sinds 2024. De toekomst is hybride: de combi van elektromotor en verbrandingsmotor maakt deze auto extra aantrekkelijk en voordelig in gebruik. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Aan een fijn opwarmertje in de kille dagen is gedacht, in de vorm van een verwarmd stuurwiel. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Alle functies die u onderweg nodig heeft, worden permanent geregistreerd en zijn afleesbaar op het digitale dashboard. Een vergeten muurtje, een verborgen paaltje? Dat gebeurt niet meer, dankzij de achteruitrijcamera. Een smartphone met internetverbinding legt eenvoudig overal contact met de auto. U kunt functies activeren en de conditie van de auto monitoren. Te weinig afstand tussen u en de achterligger? De sensoren registreren het direct en de achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De uitrusting van deze auto is met dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, regensensor, cruise control en keyless entry behoorlijk compleet.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze BMW in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Veiligheid voor alles, ook als u rij- en routeinformatie wilt aflezen. De head-up display projecteert de gegevens op de vooruit en u kunt gewoon voor u blijven kijken. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Maak nu een afspraak voor een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron