WhatsappEmail
BMW X1
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X130e xDrive M-Sport Automaat

€ 62.900,00

NLX-272-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €815 per maand
BMW X1 30e xDrive M-Sport Automaat
€ 62.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met zijn elegante vormgeving en aangename interieur omgeving, is deze BMW X1 in elk opzicht van topklasse, typisch voor echte Duitse auto's. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 6999 Deze hybride BMW X1 gaat slim om met energie. Door rijden en remmen wordt de accu van de elektromotor opgeladen, die de brandstofmotor en handje helpt of zelfs de aandrijving overneemt. 's Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze BMW X1 voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen geven het interieur van deze X1 een super strakke en sportieve uitstraling. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Opwarmen in koude dagen? Pak het verwarmd stuurwiel met beide handen aan! Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Alle functies die u onderweg nodig heeft, worden permanent geregistreerd en zijn afleesbaar op het digitale dashboard. Met de 360 graden camera op deze auto wordt parkeren in smalle parkeerplekken een makkie dankzij het optimale zicht dat het apparaat levert. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. De file assistent verzacht het fileleed door automatisch veilig afstand te houden tot de voorligger en zo nodig zelfs te stoppen als de rij tot stilstand komt. Slimme spraakbesturing herkent gesproken opdrachten en voert ze uit. Met connected drive services, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst is deze auto helemaal compleet.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. U verliest de weg geen seconde uit het oog. De dashboardinfo wordt in uw zichtveld geprojecteerd door de head-up display. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron