WhatsappEmail
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X1xDrive30e M-Sport Automaat

€ 56.900,00

NLX-207-KH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €733 per maand
BMW X1 xDrive30e M-Sport Automaat
€ 56.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Accu snelladen: nee

Soepel rijgedrag, een krachtige acceleratie en een laag brandstofverbruik, de hybride BMW X1 is een innovatieve auto. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 6999 kilometer heeft gereden sinds 2023. Minder vaak tanken? Dat gaat lukken, dankzij de hybride motor die zowel op brandstof als elektriciteit werkt. Een mooie combi, die merkbaar is in de portemonnee. Er is stoelverwarming aanwezig in deze auto. Opwarmen in koude dagen? Pak het verwarmd stuurwiel met beide handen aan! In deze auto profiteert u onder andere ook van: BMW M-sportpakket, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem en aluminium dakrails.

Hoe is het met de banden, de accu en andere onderdelen? Connected Services maakt het inzichtelijk, 24/7 via de app. Met keyless entry stapt u in zonder dat u de sleutel uit uw jas of tas hoeft te halen. De BMW is standaard voorzien van: DAB ontvangst, parkeerassistent, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

Zoals u mag verwachten van deze BMW X1 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Dankzij de head-up display krijg je de gewenste dashboardinfo op de voorruit geprojecteerd. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Even bellen voor een afspraak en u kunt deze auto van top tot teen zelf bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron