WhatsappEmail
BMW X2BMW X2BMW X2BMW X2
Beschikbaar

BMW X2sDrive20i M-Sport Aut. Automaat

€ 67.900,00

NLX-270-ZT
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €879 per maand
BMW X2 sDrive20i M-Sport Aut. Automaat
€ 67.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bij het ontwerpen van de BMW X2 stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze X2 is van het bouwjaar 2024, hij heeft 6999 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige driecilinder benzinemotor en een prettige automatische transmissie zorgen voor de aandrijving van deze stoere BMW. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Comfortabel zitten, ook als de rit onstuimig is? Dat kan met de sportstoelen. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Maximaal daglicht, royaal uitzicht: het glazen panoramadak zorgt ervoor! Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en LED-achterlichten.

De digitale wereld van mobiliteit verwelkomt u; op het digitale dashboard wordt alles weergegeven om uw rit gemakkelijk en veilig te maken. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Het infotainmentsysteem bedient u met uw vingers of met uw stem, met dank aan de geïntegreerde stembediening. En dan die elektrisch inklapbare trekhaak: gemak dient de mens. Wat is de onderhoudsstatus van deze auto? U checkt het snel, simpel en overal via uw smartphone. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels en DAB ontvangst.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. De head-up display zorgt dat u de weg én de route-info constant in beeld heeft. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze BMW in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron