WhatsappEmail
BMW X6
BMW X6BMW X6BMW X6BMW X6
Beschikbaar

BMW X6M Competition Automaat

€ 266.148,00

NL5932424
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €3427 per maand
BMW X6 M Competition Automaat
€ 266.148,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 12KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met een auto als deze BMW X6 komt u absoluut goed voor de dag. U hoeft niet langer te wachten, deze splinternieuwe auto is nu direct beschikbaar In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Kijk, dat noemen we nou stijlvol: een fraai lederen interieur. Gecombineerd met het heerlijke gemak van de elektrisch bedienbare achterklep. Met het comfort van het verwarmbare stuurwiel, de voorstoelen inclusief massagefunctie en de achterbankverwarming benadrukt deze auto zijn positie als een ware verwenauto. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Natuurlijk behoren 22 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, LED-koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

U zult verrukt zijn van de digitale wereld van mobiliteit; het digitale dashboard projecteert alles wat u nodig heeft om uw rit aangenaam en veilig te maken. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Ingebouwde spraakbediening maakt het mogelijk om de auto te bedienen zonder dat uw aandacht wordt afgeleid. Ook heerlijk simpel is de elektrisch inklapbare trekhaak. Communiceren met uw auto? Dat gaat via remote services. Met uw smartphone maakt u waar dan ook contact om allerlei functies te checken of te activeren. De BMW is standaard voorzien van: premium audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Blik op de weg houden? U hoeft uw hoofd niet meer te draaien om het dashboard te zien, dankzij de head-up display. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en vermoeidheidsherkenning, bent u altijd veilig onderweg.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze X6 staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron