WhatsappEmail
BMW X6BMW X6BMW X6BMW X6
Beschikbaar

BMW X6xDrive40i High Exe M-Sport Automaat

€ 98.900,00

NLP-623-RZ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1274 per maand
BMW X6 xDrive40i High Exe M-Sport Automaat
€ 98.900,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 32335KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Ze zeggen dat Duitsers weinig humor hebben. Toch geeft deze BMW X6 je absoluut een brede lach op je gezicht. Kan ook niet anders. Topkwaliteit, vooruitstrevende techniek, formidabele rijsprestaties worden hier gebundeld in één auto. Dankzij de zescilinder benzinemotor en de automatische transmissie, is het autorijden snel en comfortabel. De vierwielaandrijving is natuurlijk ideaal op steile paadjes en landelijke weggetjes, maar net zo praktisch op vlakke Hollandse wegen waar de regen en natte sneeuw net wat meer vragen van de grip op de weg. Ouderwets vakmanschap en natuurlijke materialen komen samen in het lederen interieur. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Deze auto levert de ultieme rijervaring met eersteklas functies zoals stoelverwarming, een verwarmbare achterbank en een verwarmbaar stuur. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Laserlight koplampen zorgen voor ver en zeer helder zicht. Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED-koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Het digitale dashboard vertelt u alles wat u wilt weten voor een slimme, comfortabele en veilige rit. De achteruitrijcamera brengt precies in zicht wat zich achter u bevindt en toont een glashelder beeld op hoge resolutie. Een geluidssignaal waarschuwt hoeveel ruimte u nog heeft. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Met Connected Services wordt iedere rit nóg veiliger. Het is veiliger om altijd uw ogen op de weg te houden en uw handen aan het stuur; daarom is dit voertuig uitgerust met een audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst en een navigatiesysteem met harde schijf dat kan worden bediend via het stuurwiel of spraakbediening. Met WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, regensensor en automatisch dimmende buitenspiegels is deze BMW helemaal compleet.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Route- en rij-info aflezen van de voorruit? Met de head-up display hoeft u uw ogen geen seconde van de weg te halen! Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Veel aanrijdingen bestaan uit kop-staartbotsingen. De forward collision warning reduceert dat risico aanzienlijk. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u interesse in deze mooie BMW? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron