WhatsappEmail
BMW X7BMW X7BMW X7BMW X7
Beschikbaar

BMW X7xDrive40i Automaat

€ 139.950,00

NLT-448-SH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1807 per maand
BMW X7 xDrive40i Automaat
€ 139.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 7629KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De BMW X7 vertegenwoordigt het beste van degelijk Duits design. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2023 en heeft 7629 kilometer op de teller staan. Een krachtige zescilinder benzinemotor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Ontdek de fantastische prestaties van vierwielaandrijving met deze 4x4! Licht, luxe en gemak komen samen in de vorm van het elektrische bediende glazen panoramadak, de elektrisch bedienbare achterklep en het fraaie lederen interieur. En ruimte! Vandaar die heerlijke derde zitrij. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. De luchtvering en de comfortstoelen voorin Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 22 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportpakket, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, geluidsisolerende ramen en aluminium dakrailing.

Dankzij het digitale dashboard leest u alle benodigde info gemakkelijk en overzichtelijk af. Bij het inparkeren hoeft u het laatste stukje niet te gokken: de achteruitrijcamera kijkt voor u uit. Even niks om achter de auto te hangen? Dan is de elektrisch inklapbare trekhaak superhandig. Als u 'm vraagt 'hoe gaat het?' geeft deze auto zelf het antwoord. Via de app op uw smartphone. U checkt de meters waar u maar wilt, of activeert diverse functies alvast. De Harman/Kardon geluidsinstallatie staat garant voor een onovertroffen fraaie klankweergave. U bent in deze BMW ook voorzien van met leder bekleed dashboard, dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, achteropkomend verkeer waarschuwing en automatische airconditioning.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. Blijf voor u kijken, terwijl u de rij-informatie afleest op uw voorruit. Daarvoor zorgt de head-up display! In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze BMW u om veiliger te rijden. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Overtuigd? Bel dan voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron