WhatsappEmail
BMW Z4
BMW Z4BMW Z4BMW Z4BMW Z4
Beschikbaar

BMW Z4sDrive20i High Executive Automaat

€ 73.950,00

NLX-277-XR
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €954 per maand
BMW Z4 sDrive20i High Executive Automaat
€ 73.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 521KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Kwaliteit komt nooit tekort in Duits vakmanschap, dat is te zien aan deze BMW Z4 met zijn stijlvolle ontwerp en comfortabele interieur. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2024 komt; hij heeft slechts 521 kilometer afgelegd. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Binnenin zien we een fraai afgewerkt lederen interieur. Kijk, en die stoelverwarming, dat is nou echt comfort. Helemaal als het buiten winters aanvoelt. Met het elektrisch bedienbare dak verandert u deze cabrio in luttele seconden in een auto voor zonaanbidders. Hoe koud het buiten ook is, het verwarmbare stuurwiel brengt uw handen en vingers snel weer op temperatuur. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportonderstel, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging horen tot de voorzieningen op deze auto.

Dankzij het digitale dashboard leest u alle benodigde info gemakkelijk en overzichtelijk af. U ziet geen paaltje meer over het hoofd dankzij de achteruitrijcamera. Spraaksturing luistert naar uw stem en bedient de belangrijkste voertuigfuncties. Een smartphone met internetverbinding legt eenvoudig overal contact met de auto. U kunt functies activeren en de conditie van de auto monitoren. Voor een sprankelende en levensechte klankweergave zorgt het Harman/Kardon audiosysteem. Extra opties op deze auto zijn: Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en draadloos opladen.

Deze BMW is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Wilt u deze zomer ook open rijden? Neem dan nu contact met ons op voor een proefrit met deze auto.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron