WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i Exe M-Sport Aut. Automaat

€ 34.900,00

NLS-239-XP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €457 per maand
BMW 1 Serie 118i Exe M-Sport Aut. Automaat
€ 34.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 22666KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Stevig, robuust en vooruitstrevend in kwaliteit en prestaties. Dat is in een paar woorden de onverwoestbare reputatie van Duitse automerken. En terecht, ook in dit geval. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 5999 kilometer. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Winters instappen is er niet meer bij dankzij de stoelverwarming. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Geen gekleum meer in de koude dagen. Het verwarmd stuurwiel voelt als een weldaad na het ijskrabben. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

In deze 1 Serie vindt u niet alleen schakelaars op het stuur om het audiosysteem met DAB-ontvangst te bedienen, maar er is ook spraakbediening. Geen onnodige spaghetti van oplaadsnoertjes voor de smartphone: deze BMW 1 Serie heeft een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze BMW met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Te weinig afstand tussen u en de achterligger? De sensoren registreren het direct en de achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal. De cruise control heeft een feilloos geheugen. Als u even vaart heeft geminderd, bent u na één klik weer op de oude snelheid.

U geniet nog meer van het rijden met uw BMW omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Deze BMW 1 Serie is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze BMW 1 Serie. Bel of mail ons nu voor een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron