Contact

Neem contact met ons op. U kunt zelf kiezen op welke manier.

Ik geef Dusseldorp BMW toestemming om de door mij verstrekte persoonsgegevens (bijvoorbeeld contactgegevens, geboortedatum, type rijbewijs, hobby's en interesses) te verwerken en te gebruiken ten behoeve van klantenservice, marktonderzoek en voor geselecteerde communicatie van product- en service informatie van Dusseldorp BMW. Het is Dusseldorp BMW eveneens toegestaan om deze persoonsgegevens door te sturen naar bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. De Partijen mogen mijn persoonsgegevens gebruiken en met mij contact opnemen voor de hierboven vermelde redenen. De door mij aan Dusseldorp BMW doorgegeven wijzigingen van persoonsgegevens mag Dusseldorp BMW delen met de hierboven genoemde entiteiten.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden gebruikt om door middel van statistische processen een persoonlijk klantprofiel te maken. Op basis van dit klantprofiel kan ik marketingcommunicatie ontvangen die voor mij relevant is, zoals gepersonaliseerde aanbiedingen van Dusseldorp BMW, bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. Ik ga er tevens mee akkoord dat Dusseldorp BMW mijn klantprofiel doorstuurt voor de hierboven vermelde redenen aan deze Partijen en dat zij hiervoor contact met mij kunnen opnemen. De volgende door mij verstrekte persoonsgegevens en de persoonsgegevens die zijn gegenereerd door Dusseldorp BMW en de Partijen op basis van mijn persoonlijke voorkeuren en gebruik van producten of diensten, worden opgenomen in het klantprofiel: contactgegevens (zoals naam, adres en e-mailadres), aanvullende informatie/voorkeuren (zoals hobby's), identificatiegegevens (zoals klantnummer, contractnummer), klantgeschiedenis (zoals ontvangst van aanbiedingen, gegevens met betrekking tot aankopen van auto's, dealergegevens), voertuiggegevens (zoals kilometerstand, actieradius), gegevens met betrekking tot (mobiele) applicaties/social media/websites (waaronder informatie van mijn online accounts). De volledige lijst van persoonsgegevens die tot deze categorieën behoren is te vinden in de privacyverklaring.

Stuur ons een bericht

Wij zijn ook eenvoudig bereikbaar via WhatsApp en Facebook Messenger

Proefrit aanvragen

Selecteer de BMW waarin u een proefrit wilt maken en laat u gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Social Media

Dusseldorp BMW is altijd in de buurt, wij zijn actief op Facebook, Instagram, Twitter, YouTube en LinkedIn. Via deze kanalen houden wij u graag op de hoogte van ontwikkelingen, nieuwe modellen, leuke acties, handige services en tips.