Contact opnemen

Wanneer u meer te weten wilt komen over Dusseldorp BMW of een afspraak wilt maken, dan kunt u hieronder gebruik maken van ons handige contactformulier. Wilt u op een andere wijze met ons in contact komen? Dat kan uiteraard door contact op te nemen met één van onze vestigingen, via onze social media kanalen, via videobellen of door middel van de onderstaande contactmogelijkheden e-mail en WhatsApp.


Tip! Maak gebruik van onze handige web chat functie. Deze kunt u activeren door op het chat symbool rechtsonder op de webpagina te klikken.


*Onze klantenservice is voor u bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur, waarbij u ons via WhatsApp en onze social mediakanalen tot 22:00 uur kunt bereiken. Afhankelijk van het medium proberen wij u binnen een kwartier tot een uur te woord te staan.

Neem contact op met een van onze vestigingen

Contactformulier

Vul hier uw gegevens in.

Neem eenvoudig contact op door middel van ons contactformulier. Laat uw gegevens achter en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Ik geef Dusseldorp BMW toestemming om de door mij verstrekte persoonsgegevens (bijvoorbeeld contactgegevens, geboortedatum, type rijbewijs, hobby's en interesses) te verwerken en te gebruiken ten behoeve van klantenservice, marktonderzoek en voor geselecteerde communicatie van product- en service informatie van Dusseldorp BMW. Het is Dusseldorp BMW eveneens toegestaan om deze persoonsgegevens door te sturen naar bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. De Partijen mogen mijn persoonsgegevens gebruiken en met mij contact opnemen voor de hierboven vermelde redenen. De door mij aan Dusseldorp BMW doorgegeven wijzigingen van persoonsgegevens mag Dusseldorp BMW delen met de hierboven genoemde entiteiten.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden gebruikt om door middel van statistische processen een persoonlijk klantprofiel te maken. Op basis van dit klantprofiel kan ik marketingcommunicatie ontvangen die voor mij relevant is, zoals gepersonaliseerde aanbiedingen van Dusseldorp BMW, bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. Ik ga er tevens mee akkoord dat Dusseldorp BMW mijn klantprofiel doorstuurt voor de hierboven vermelde redenen aan deze Partijen en dat zij hiervoor contact met mij kunnen opnemen. De volgende door mij verstrekte persoonsgegevens en de persoonsgegevens die zijn gegenereerd door Dusseldorp BMW en de Partijen op basis van mijn persoonlijke voorkeuren en gebruik van producten of diensten, worden opgenomen in het klantprofiel: contactgegevens (zoals naam, adres en e-mailadres), aanvullende informatie/voorkeuren (zoals hobby's), identificatiegegevens (zoals klantnummer, contractnummer), klantgeschiedenis (zoals ontvangst van aanbiedingen, gegevens met betrekking tot aankopen van auto's, dealergegevens), voertuiggegevens (zoals kilometerstand, actieradius), gegevens met betrekking tot (mobiele) applicaties/social media/websites (waaronder informatie van mijn online accounts). De volledige lijst van persoonsgegevens die tot deze categorieën behoren is te vinden in de privacyverklaring.