WhatsappEmail
BMW 1 Serie
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i Executive Automaat

€ 34.850,00

NLT-596-KN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €456 per maand
BMW 1 Serie 118i Executive Automaat
€ 34.850,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 14619KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U ziet het al aan de buitenkant en u voelt het zodra u de krachtige motor start, deze sportieve BMW 1 Serie is gemaakt om prestaties te leveren. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. De M-sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Ook is de auto voorzien van: BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Naast handmatige bediening kunt u belangrijke functies met uw stem bedienen dankzij de ingebouwde spraakbediening. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze BMW zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van parkeersensoren voor en achter. Op een drukke weg heeft u soms ogen in uw achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op u zit. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

Aan boord van deze BMW houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Het forward collision warning-systeem berekent via een sensor de afstand tot het verkeer vóór u en komt in actie als er gevaar bestaat van een botsing. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron