WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i Sport Line Automaat

€ 22.900,00

NLG-470-ZN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €301 per maand
BMW 1 Serie 118i Sport Line Automaat
€ 22.900,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 125024KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De achterklep van deze hatchback is een volwaardige deur, die toegang geeft tot veel laadruimte, helemaal als de achterbank is neergeklapt. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. Ook LED koplampen en sport line onderstel zijn aan boord.

Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Onderweg wil je zo min mogelijk onnodige of afleidende handelingen verrichten. Vandaar ook de audiobediening op het stuur. Met de aanwezige parkeersensoren weet u altijd zeker of het past. Voorzien van cruise control, dus vriendelijk voor de inzittenden én de benzinetank.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron