WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 Serie220i Coupé Automaat

€ 65.096,00

NL5929715
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €837 per maand
BMW 2 Serie 220i Coupé Automaat
€ 65.096,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met zijn geweldige prestaties en dynamische uiterlijk laat deze sportieve eyecatcher het hart van veel autoliefhebbers sneller kloppen. We hebben het hier over een BMW 2 Serie. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Een beetje luxe is nooit weg, toch? Vandaar de stoelverwarming! Het interieur glanst in daglicht door het elektrisch bedienbare panoramadak. Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook BMW M-sportonderstel en donker getint glas achter.

Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Parkeer en kijk niet om! De achteruitrijcamera doet dat voor u. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron